ruveydanur2412 Kızlar 38 haftalık gebeyim. Bebeğim hala makat pozisyonunda ve dönmüyor. Bu yüzden zorunlu sezeryan olmak zorunda kalacağım. İlk doğumum 22 yaşındayım. Ve normal doğum yapmak istiyorum. Bu durum başına gelen var mı ne yapabilirim 😣
Engzlevlt ruveydanur2412 bende öyleyim ama benim ki 36 haftalık doktor sezeryan günü verdi 25 ine ama ben hep normal istedim inşallah döner ya 😔
miniksevdamm ruveydanur2412 ben daha doğum yapmadım ama burda gördüm pilates topuyla kalça çevirme hareketi yapmış birde elini vajinanın üzerine koymuş sürekli bebek sıcaklığa mı be geliyormuş onlardan aklımda kalanlar
eaktr Buseninannesi_21 yaa benimde işte post açtım şimdi 😪 pazartesi başlatabilirim fitil ile dedi, 38+3 deyim bende kanalda değil😪
Milenka eaktr ama 38+3 erken değil mi? Biz 40+3 deyiz 40+6 da başlayacak gelmez ise suni sanciya Ve ek olarak kanala doğum sırasında da girebiliyor
Hlyarsln ruveydanur2412 canım doğum esnasında bıle dönme ihtimali oluyr bebkwlrn inşallh döner sizinde bebegnz saglıcakla alın inşallh 🌼
Happyasya ruveydanur2412 bende 36+2 yim son kontrolde makattı , sezeryan olursam diye üzülmüyorm aslında ama makat gelen bebeklerede ilk zmanlar duruş bozukluğu da oluyor ona üzülüyorum
eaktr Milenka oğlumun başı geniş o yüzden normal doğum için max. 39. Haftalarda başlatıcaz dedi, sezeryan olursa da bekleyebilirim tabi..
Ervan ruveydanur2412 doğum anında bile dönen var. Bekleyin bnce. Annmin doğumu başladı. Ve tam donmemisti sancı çekerken flan döndü son anda