Zelisss Kızlar cinsiyetimiz belli oldu bugün kızım olucak inşallah 💕 sizlerin nezaman belli oldu ve neyiniz olucak.?
Hicrandgndmr Zelisss Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin canım 💕 ben 13+5 te öğrendim oğlum olacak inşallaah 🤲🏻❤️
Zelisss istanbulluanne allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah inşallah değişmez bu saatten sonra çünkü hep kızım olsun istedim 🙏 sağlıklı olsunda gerçi farketmio 🤗
zelihayuksek 12+3 de kıza benzetti bir sonraki kontrolde netleşir dedi prensesimiz olucak insallah bizimde 😊
Glstn Ben de 13.haftadayım doktor 10 gün önce büyük ihtimal kız dedi ama yine de ihtimal dedi.Yarın tekrar kontrolüm var bakalım ne diyecek 🤗Bizim için farketmiyor ama merak da ediyoruz tabiki 😊
06minik17 Zelisss bizimki değişti 🙂 iyi bi özel hastaneye gidip öğrenmek gerekli. Benim gibi acemilere düşersen 3 kere cinsiyet değişir😁
Mdhadyk Zelisss ben 12 haftalık hamileydim erkeğe benziyo tam net konuşmayayım demişti 16.haftamda tam net erkek olduğunu söyledi. Nasipse 10 gün sonra kavuşucaz 😊
EmineBurcuTfekiSar Zelisss benimde 15. Haftada kız dedi doktorum. 18. Haftada tekrar kız olduğunu teyit etti. Rabbim bilir en doğrusunu. Zaten hiç farketmez. Allah’ın izniyle sağlıkla vaktinde gelsin evladım gerisi önemli değil.