Sksksksks Kızlar bu ikisini nasıl kullandınız pko olup gebe kalabilen oldumu bunlardan ayrı ayrı sonuç alabilen varmı
Sksksksks Sksksksks yada önerirmisiniz kullanmayanlara ben düşünmüyordum bunları ama kaybedecek birseyımız yok denemek ıstıyorum
halilinannesi Sksksksks ben 13 gün sabah akşam soğan suyu içtim canım hemen hamile kalmadım ama kaldım sonrasında düşük oldu düşükün 6ncı ayında hamile kaldım şükür şuan 14 haftayız Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah bende çok kafayı yiyordum ama önemli olan sabredip beklemek miş rabbim gönlüne göre versin inşallah ❤️🌼
Ayseee4238 Sksksksks ben soğan kürü kullanmıştım onu kullandiktan sonra doktora gittiğimde kızım sende bişey yok yani var ama o kadar kucukki ben buna pco bile demem demişti o ayda esiminde sorunu olduğu için aşılama ile gebe kalmıştım. Pco nün küçülmesinde soğan kurunun etkisi olmuş olabilir çünkü bu doktorumdan önce gittiğim hiçbir doktor böyle bişey dememisti olmaz bebeğin çok riskli zor pco var tüp bebekle olur falan demişlerdi bu doktorda tam tersini söyledi sende bişey yok eşinde var sıkıntı dedi.
Minnakkurabiyeveannesi27 Sksksksks canım öncelikle rabbim tez zaman da annelik duygusunu yaşatsın Ben sana clife dan önce soğan suyunu yapmanı tavsiye ederim Soğan suyunu adetin 4. Günü başla sabah akşam aç karnına iç yani kahvaltıdan ve akşam yemeğinden önce Bir tane orta boy kahverengi kabuklu soğanı albiyice yıka en dış katman dan bir tanesi soy dörde bol 1.5 bardak su koy kaynamaya bırak kaynayınca ağzını kapat ve 5 dk kaynamaya devam etsin ondan sonra altını kapat süz ve ağzını yakmayacak sıcaklıkta iç ama soğuk olmasın ılıkta olmasın hafif sıcak iken iç Adetin 10.gun ile 16.gun arası hergun ilişkiye girin daha sonra 24. Güne kadar 2 günde bir ilişki yaşayın bana dua edersin inşallah Ben öyle yaptığım ay hamile kaldım 😌
Sksksksks halilinannesi öncelikle teşekkür ederim Rabbim sağ salim kucağınıza almayıda nasip etsin inşallah 🤲💐 2 sene olcak 15nde canım ne olduysa ocak ayında başladı gecen sene birşeyim yoktu pko cıktı birden rahim filmimin 3 ayı olcak malesef bir sonuc elde edemedik birde bunları denemek istiyorum ne olur ne olmaz nasip 😇
halilinannesi Sksksksks amin inşallah Allah razı olsun bende uğraşana kadar 2 sene nin sonunda oldu çok şükür darısı başına inşallah Allah dan umudunu kesme canım ❤️🤗
Sksksksks Ayseee4238 benim eşim varıkoselden ameliyat olmustu ama simdi tekrarlamıs ama sonuçların ıyı hamılelıge engel olmaz demıs deneyeyım o zaman denemekten zarar gelmez 😇
Ayseee4238 Sksksksks benim eşimde de aynı sorun vardı doktorumuz ister önce aşılama deneyelim.ister ameliyat oldu dedi biz ilk aşılamayi tercih ettik çok şükür tuttu benim eşimde müsait zamanında olacak. Eşim onun içinde spermleri kaliteli olsun diye çakşır otu ve keçi boynuzu kürü kullandi kendisi gözle gorulur değişimi farketti.
Sksksksks Ayseee4238 bende ilk catlama iğnemi denedım olumsuz sonuclandı bıde bunları deneyeyim Allah büyük belkı hıc ummadıgım anda olur 😘
Ayseee4238 Sksksksks aynen öyle ben 3ay denedim o iğneyi olmadı Rabbim vakti xamani gelince nasip eder ins umudunuzu yitirmeyin bol bol dua edin yemenize icmenoze dikkat edin Allah’ın izniyle olur ins🤲
Sksksksks Minnakkurabiyeveannesi27 çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun o kadar yazmışsın ellerine sağlık sorun şu ki benim eşim 10 günde 3 gün gelıyo yınede denesem faydası olurmu acaba tabi herşey nasiple Rabbim istemediği sürece ne deneyersek deneyelim ol deyınce oluyor
Cutemomy Sksksksks ben yaptım 10 gün sabah aksam. adet olmamda faydası oldu kürtaj sonrası ama hamile kalamadım.
Seda_nrr Sksksksks canım bende hem pco vardı hem çikolata kisti.Soğan suyu kürünü yaptım.O ay daha çok yediklerime dikkat ettim.Vücut aktif olsun diye günlük evde kendimce spor yaptım (pcosta harek önemli).Sonra regl oldum reglden sonra hamile kaldım
Minnakkurabiyeveannesi27 Sksksksks olur kuzum sperm 5 güne kadar yaşayan birşey o yüzden ev de olduğu günleri değerlendir
Minnakkurabiyeveannesi27 Sksksksks birde kuzum günde en az yarım saat yürüyüş yapmaya çalış yumurtalıklara kan gitsin canlansın sağlıklı yumurtaların oluşsun
Cutemomy Sksksksks hayıt tohumu, soğan suyu, incir kürü, folik asit, b12, dvit, klomen hepsini yapalım mı acaba kombo olsun belki tutar bu defa😅😅
Seda_nrr Sksksksks youtubeden kendinize uygun bi spor videosu bulup yapabilirsiniz önemli olan vücudunuzun hareket etmesi.Ve nasıl söylesem pcoda sık ilişki çok önemli diye okumuştum ve bence gerçekten etkisi oldu
Cutemomy Sksksksks ben klomen +folik asit+b12 kesin denemeye karar verdim. Diğer ekstraları iyice dusunup yapcam Bi şeyler. Sen ne dusunuyorum bu ay
Patika21 Sksksksks ben bilmiyorum ama macun aldim kullanamadan hamile kaldim kullanacksan gonderebilirm sana hic acilmadi