Cigdemarya Merhabalar 15 haftalik hamileyim kilodum 2 gundur heo su gibi hatta esofmanimda islaniyo dokunuyom oda islak bu normalmi cok kafama takildi bisey olmaz insallah
baloglum Cigdemarya Mutlaka doktora git. Belki kesede patlak vardir suyuna baksin doktor. Insallah kotu bisey yoktur. Ama belki sicaklardanda olabilir
Minnaksercecik Cigdemarya 16 haftalıktım suyum geldi kendiliğinden çamaşırım suluydu meğerse su gelmiş önceden doktoruna git söyle baksınlar cnm dikkatli ol şuan hala takip ediyorum 28+3 oldum bakıyorum çamaşırıma dikkat et
SenHepMercimekOlarakKalacaksin Cigdemarya benim de genelde oyle oluyor. Terliyorum diye onemsemedim. Her ultrasonda doktor suyumun iyi oldugunu soyluyor cunku.
Cigdemarya Deletedmom65 aynen terliyorumda biraz kiloluyum daha cok terliyorum haliyle ama bugun karnimda bi yumusak kafama takildi nedense
Cigdemarya Deletedmom65 pazartesi gunu gidicem insallah bisey yoktur dus aldim simdi daha iyi hissediyorum
Babiessss Bildiğim kadarıyla eğer kokulu değilse normal akıntıdır. Değişik bi kokunun olup olmadığına dikkat edin. Bende öyleydim çok korkmuştum ama sonra üstüne düşmedim bişey çıkmadı çok şükür
Nudi Bende camasırımda oluyo doktpr suyun normal devaö ederse testi var bakaroz dedi sıcakdan olabılır bı de akıntın varsads olabılırmış 19+5 im bende
Pinkmom Kat kat kağıt havlu koyuyorm içamarıma ona rağmen ıslaklık külotuma kadar çıkıor ve aylardır böle.Yürekler hep ağızda acaba su mu die ama kontorolde normal çıkıor
Cigdemarya Bugun doktora gittim kizlar cok sukur bebek iyi suyuda iyi dedi doktor ic camasirim surekli su gibi termi akintimi anlayamiyorum dedim fitil verdi.