zahidinannesi 27+0 olur olmaz gece 2 de alt baldirimda kasılmayla uyandım, şu vakte kadar hiç olmamıştı, ne hareket ettirebildim ne yuruyebildim. Demek ki bundan sonra olacak,vitamin desteğine gerek olmadan ne yapilabilir? Düzenli şekilde Maden suyu tüketiyorum.
Dilekcnkn zahidinannesi Dün burada yazdım 31 haftaya giricem bende 2.trimester dönemine balayı diyorlar ya evlilik gibi demek ki dedim balayı bitti kavga gürültü başladı 😂😂 çok zor valla 29 haftadan sonra berbat geçmeye başladı benim doktorunla bir konuş belki egzersiz falan önerebilir veya başka bir durum
U-E zahidinannesi 35+5deyim 27-28gibi başlayan sol kasık agrısını hala çekiyorm gece yatakta dönemiyorm bile bıcak saplanır gibi oluyor nefes alamıyorm magnezyumla azalır dediler asla azalmadı maden suyuda etki etmedi bugün doktorumla konustum yapacak hiçbşy yok diyo
Likapaa zahidinannesi yaaa bana da 27. Haftamda oldu aynı alt baldırımda hareket ettiremedim kaldı öyle . Eşim masaj yaptı sa öyle geçti . Gebelikten mi oluyormuş o bende herhalde damar damar üstüne geldi diye düşünmüştüm ay olmaz inşallah bi daha 🙄
zahidinannesi Dilekcnkn benim çok şükür şu vakte kadar balayindan da ötesi iyi geçti, sadece kaşıntılar beni çok rahatsız etti. Ama hemen ilk saatlerinden olunca şaşırttı beni 🤭 Maden suyu içmeye devam etmek lazım zaten çok severim, ki bı çoğu hamile tavsiye ediyor kasilmalara karşı bı de muzu tavsiye ediyorlar kabızlık korkusuna çok tuketemiyorum onu da haftaya yayarim inş. Sağlıkla kucağımıza alalim ins evlatlarimizi bu yol uzun ve çetin Allah kolaylığı verir ins hepimize 🤗💙
zahidinannesi U-E normal dediyse doktorun bı şekilde başa çıkılıyor, acabalar insanı çok yoruyor, inşallah devam etmez ağrın canim
zahidinannesi Likapaa Gebelikten canım, normalde eşim yanımdayken hiç gelmedi başıma, garibim dün test yaptirdi ayrı odalardaydik ilk gecede girdi kramp. Odasına seslendim sen şimdi yanımda olsaydın ovalardin gecerdi diye 😬
Likapaa zahidinannesi aynen ovunca geçti ama kötü oluyo yani hiç hareket ettiremedim ayağımı bide ilk defa oldu dedim noldu böyle 😄