Gzmbck Selam hanımlar nasılsınız 37+3 benim gibi olanlar varmı muayene kontrole gittiniz mi ne dedi doktorunuz son durumlar neler…. Benim kız baş geliş şeklini almış ne zaman gelir Şafak son 15
MerveCeren Gzmbck merhabaaa 35+6 dayız bizde 29. haftadan beri baş aşağı duruyor kuzum normal doğum pozisyonunda uygulama 29 gün kaldı gösteriyor bakalım 🥰🤷🏻♀️
Lulemom Gzmbck 38+3 deyiz. Son 7 gün kaldı. 30. Haftadan beri baş geliş pozisyonda. Bakalım nstlerde hiç sancım çıkmıyor. Zaten kendi istediğimle sezaryen olucam ama doktor 39+3 e gün verdi, o güne kadar normal doğurursam diye korkuyorum 😄
bykarakan Gzmbck 29dan beri baş aşağı 35 olacağız hala aynı baş aşağı değilde kanala girmesi daha önemli
Selma_aygun Haftada doğum pozisyonu aldı kızım ama henüz kanala girmedi 38+1 olduk gelmeyede niyeti yok gibi sanki nst de sancimiz falan çıkmadı kanalada girmediğini hissediyorum Dr um kanalın girişine iyice yerleşmiş dedi ama girse heralde hissederdim bol bol yürümeye çalışıyorum elimden geldigindce
elayaz_ Bende tam 37+3 şimdi muaneden çıktım 32.haftadan beri baş aşağı zaten ama doğum zamanı ile alakalı herhangi birşey söylemedi 😀
Gzmbck elayaz_ banada demedi doğum zamanıyla ilgili bisey bundan sonra haftalık olarak geleceksin dedi doğurama kadar her hafta gidicem kontrole