UluElif Tugbakece hacışakirin toz sabun şeklinde olanları var ben ondan almayı düşünüyorum ne de olsa yılların markası. Dalan roxyi de çok fazla öven var o da alternatif tercihim olabilirr 😊
ArzuGl Biz daha önce sabun rendesi gibi toz deterjan kullanmıştık fark etmemişiz makinanın içinde topak olup tıkanma yapmış. Bildiğin kalıp gibi sabunlar çıktı içinden. O yüzden sıvı deterjan öneririm.
Arttenda Friendly bebek deterjanını aldım ebebekten, organik diyor ve kokusuz en önemlisi. İki kez de durulama yapmayı düşünüyorum. Hatta kendi giyeceğim kıyafetleri de onunla yıkacağım, sonuçta onunkileri kokusuz yıkayıp kendiminkilere yumuşatıcı falan kullanırsam yine aynı şey, benim kokumu, süt kokusunu alsın, hiç bir koku bunu bastırmasın istiyorum ^^
Marpling Tugbakece ben cok arastırdım canım.nacizane tavsiyem sabun tozları iz bırakıyormuş alerji yapabılırmış.parfumsuz renksiz kokusuz arastır.ben friendly aldım ırganic en sın joker de kampanyadaydı
bebekkaradag Tugbakece 31+4’üm, Dalan Roxy ile yıkadım misler gibi oldular🙏🏼 Bugün de ütüyü bitirip çantamı hazırlayacağım. Bence sizde elinizi çabuk tutun🙏🏼☺️