lavininannesii Selam güzel anneler🥰 doğum sonrası için kullanımı kolay ve iş gören bir korse almak istiyorum. Önerdiklerinizi fiyatlarıyla birlikte yazarsanız çok sevinirim🤗şimdiden teşekkürler 🌸
Ozlemcyln Denizyildizii bedeninize nasıl karar vericeksiniz ben aldım ama sanırım olmuycak iade edicem bir büyüğünü alıcam çünkü hiç gevşemiyor likralı değil
Denizyildizii lavininannesii Kullanmadım öneri üzerine alicam. Araştırdığım kadarıyla en iyisinin yamuna olduğuna karar verdim
b_e_b_e Yamuna aldım yeni 209₺ askılı premium. İndirim var şuan alacaksanız. Harika bi korse taytınıda kullanmıştım
Denizyildizii b_e_b_e Ayy evet 300 dü bi ara fiyatı indirime girmis. Simdi ben 28. Haftadayim dogumdan sonra kullanicam nasil ölçücem acaba bedenimi😄
Rojdakoymen b_e_b_e ben tayt olarak kullanmak istiyorum ekimde doğum yapicam daha kullanışlı olur sanki ama bir faydası oldumu normal korseler gibi etsiki varmı bilmiyorum sizin fikrinizi alayım 🙈
buiyimi b_e_b_e askilisinimi aldınız kendi sitesinden mi aldınız acaba iade falanda olmuyor trendyoldan mi alsam dedim orda da yorumlarda sahte falan yazıyor.
busrabyrm97 Ovli korseyi çok duydum çevremde ve sosyal medyada fiyatı da 160 TL onu almayı düşünüyorum
b_e_b_e Denizyildizii ben biraz tahmini aldım . Göbekten 4parmak üstünü ölçün dogum sonrası bi 5-6cm gitse tahmini. Yada eski dar badinizi ölçüp 1beden büyügünü almak gerekmiş. Trendyol soru cevap kısmına bakabilirsiniz
b_e_b_e Rojdakoymen ben taytını çok begeniyorum ama dogum sonrası için pratik degil. Süt olsun diye bol su sıvı alınıyor. E öyle oluncada tuvalete sık çıkılıyor tayt çok eziyet olur çünkü baya sıkı. Daha sonra alın bence taytı
b_e_b_e buiyimi trendyoldan aldım. Yalan söylüyolar sahte diyenler. Yamunanın kendi bayisi satıyor yani satıcı direk yamuna magazası.