Aras Uygulamayla alakasız olacak belki ama merak ettim kızlar sadece bi misafirliğe bi düğüne gidince makyaj yaparım yüzüme zarar vermeyecek leke yapmayacak önereceğiniz marka nedir? Özellikle fondöten?
Baharun2 Aras fondöten yerine pure beauty nin cc ya da bb sini kullanabilirsin canım hem kapatıyo hem de highlıgter özelliği var kore ürünü watsons da 🤗
tomurcukannesi Aras cildime este lauder,clinique -dudak göz için mac,kaş ve kapatıcı olarakta bobbi brown kullanıyorum ben. ama çok makyaj yapan biri değilim. Günlük hayatımda da kaş farı ve hafif ruj dışında bişe kullanmıyorum.
Hediye09 Baharun2 ben makyajsiz çok bakımsız hissediyorum kendimi. Bide cildim makyaj yapınca daha güzel duruyo vb. Krem kullanıyorum.Pure beauty bb . Kaliteli mi değil mi bilemem ki. Piyasayı bilmiyorum. Siz kaç haftalık hamilesiniz, pure beauty den memnun musunuz??
ArzuGl Maxfactör kapatıcı öneririm 3in1 olanı var onun baz-fondöten-kapatıcı tek şişede yıllardır kullanırım cikdime sıkıntı çıkarmayan tek ürün. Madem çok nadir yapıyorsun diğer ürünler için fazla para harcama bence flormar yada pastelden ruj rimel allık far alabilirsin.
Kaderyunus fatMaff38 keşke gelse bi an önce 🙅♀️ Online alışveriş var ama biz kart kullanmıyoruz maalesef 😔