Lanadelzey 3 gün önce spinal anesteziyle acil sezeryana alındım merak ettiklerinizi sorabilirsiniz ☺️
Esraali Lanadelzey çok gecmiş olsun Allah analı babalı büyütsün bebeğinizi hissediyor musunuz yapılan işlemleri
2sy Lanadelzey ben de yarin spinal sezaryen olacagim da tuvalet konusunu merak ediyorum 🙈 gece 10dan sonra kati ve sivi gida alinmamasi gerekiyor sanirim. mesela ben sabahlari cikiyorum tuvalete sezaryen da yarin erken saatte olacak. Eger tuvalete cikamazsak ne oluyor lavman mi yapiliyor. Gerci sizin acil olmus belki bilmezsiniz ama
Lanadelzey Esraali Esraali amin sagolun🙏 Acı hissetmiyosunuz tabiki sadece bebek çıkarken sarsmalarini cekistirmelerini hissediyosunuz ama asla acı hissetmiyosunuz
Ilayda11 Hissediyomusuz, ilk kalkarken cok acı oldu mu, suanda nasılsınız, karnınıza bastırdılar mı bastırdılarsa acıdımı 🥰 🙏
Lanadelzey Ilayda11 kişiye göre değişir mi bilmiyorum ama burda çoğu kişi korkutmustu 😁 rahat olun sadece cekistirme dokunmalari falan hissediyosunuz ilk kalkarkende anlatildigi gibi zorluğu yok sadece ameliyat yerinizde ilk gün yanma hissi oluyo biraz agri ama onuda söylediğinizde zaten ağrı kesici yapıyorlar ve geciyo. Karnimada odaya çıkinca uyusuklugum geçmeden bastirdilar 1 kere hiç hissetmedim
busrabyrm97 Sağlıkla büyüsün gözünüz aydın devlet Hastanesi’nde mi oldu doğumunuz bide dikiş yapıştırma mı yapıldı
Lanadelzey busrabyrm97 sağolun🙏 özel hastanede oldu , aynen yapıştırma oldu daha görmedim dikisimi açıkçası bugün taburcu olcam 🙏
Ilayda11 Lanadelzey heryer yapıstırma yapıyo mu acaba bende özele gidiyorum ama sormayı unuttum bende yapıstırma istiyorum
Lanadelzey Ilayda11 Yakın zamanda tanıdığım birisi daha oldu ameliyat ve aynı şekilde uyusukken bastırıldı gerçekten hiç bı aşaması dayanilmiycak gibi değil korkmayın rahat olun
Lanadelzey 2sy evet normalde belirli saatte yasakliyolar ama ben acil alındım lavman falanda yapılmadi ama şans eseri o gün çok bı şey yememistim zaten tuvalet durumunu sormadılar bile yani sadece ameliyatta mide bulantım oldu oda işte bı şeyler yediğin için oldu dediler