Edaaekincioglu Hatice017 RABBİM sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin bütün annelerin ve anne olmak isteyenlerin kucaklarını doldursun RABBİM inşallah 😍♥️
b_e_b_e Ya keşke şu görseldeki bebegi birazcık sevimli yapsalar. Philips avent uygulamasındaki bebiş çok şirinn😍
Nurklc38 yigitegenin_annesi buda benden daha isme karar vermedik iki isim arasında kaldık 😂 Biri rüzgar ege diğeri de ayaz 😂
Melike3535 Nurklc38 benim oglumun adı ayaz çok severek koymuştum 9 sene önce ege güzel isim 2 isim koyma bence ağır geliyo çocuklara
Didemmmmm yigitegenin_annesi 🙏💙 Rabbim hepimize hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏💙
miniksevdamm Didemmmmm amin inşallah 🌸 ya ben adresle foto atabiliyorm ama böyle direk fotoyu nasıl atıyoruz
Nurklc38 Melike3535 Ayazı eşim istiyor Rüzgarı ben rüzgar da sade kalmasın dedim normal de ben 2 isim sevmem ama ne bileyim
Melike3535 Nurklc38 ben ayaz berk koycaktm sonra vazgectim tek isim olsun dedim çok kullanilmio zaten herkes 1 isim söylüyo ayaz rüzgar aynı anlama cikiyo hemen hemen 😄💙
Didemmmmm miniksevdamm bende yeni öğrendim Google a resim yükle ımg yazıp fotoğraf ı yükleyip url yi kopyalayıp yapıştırınca oluyor canım.
Rojdakoymen Gizemnurrr bizde ilk etapta elis Dora yada kumsal Dora koyalım demiştik ama sonlara doğru yaklaştıkça isim değişti öykü olarak karar verdik.🤗 Görünce mutlu oldum valla içimde kalacak benim kumsal dora🤩
MercimekveAnnesi16 sumeyraballl geçer geçer yarıya gelmiş yine 😅 ondan sonrası çok çabuk geçiyor zaten rabbimin izniyle hepimiz kucaklarımıza alalım 🥰