ilkgozagrimhavinim Dilekcnkn bugün benim 26+3,banada hindistan cevizi büyüklüğünde diyo. Bu ne saçmalık🙄
Dilekcnkn ilkgozagrimhavinim Valla bende anlamadım herhalde benimkisine hindistan cevizi ağacı diyecekti yer kalmadı 😂😂 herkesede bunu diyorum ondan ziyade sanırım samsung - iphone farkı var biri samsung’du ona da öyle yazmıştı
ilkgozagrimhavinim Dilekcnkn senin iphone ozaman. Benim huawei. İos veya androide göre değişiyor demekki ama yinede çok saçma. Aramızda nerdeyse 1 ay var nasıl aynı meyve olur ya😅
Kkbbra gbyalcin Gittim hala bişi demedi göstermiyorsa kızdır dedm bende öyle düşünüyorum ama net bişi söyleyemiyorum dediii beklemeye devam 😬
Gizemnurrr Rojdakoymen valla bende sevindim duyduğuma bizde alin Dora ve Kumsal Dora arasında kalmıştık küçük kizima kagit cektirdik😊🤗
Kbr_46 yigitegenin_annesi benim kide iki dir gidiyorum göstermiyor ya sırf salı günü bida gidecem gösterir mi diye
yigitegenin_annesi Kbr_46 ben en son 14haftalıkken gittim randevu bulamdım devleteyım diye detaylıya girdin mi
Gamze_Turan yigitegenin_annesi https://resimyukle.io/r/6gAHWWK7n6 hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız İnşALLAH 🙃🤲🏻🤲🏻
Kbr_46 yigitegenin_annesi geçen ay gittim göstermedi geçen hafta gittim göster medi merak tan çatlıyorum bir kız bir oğlum var ama insan yine de merak ediyor