Denizmina Herkese merhaba renkli ultrason yaptiranlar ucret ne kadar odediniz gittigim yerde 600 tl fiyat verdiler baska biryer 550. :( Anadolu yakasinda uygun bir yer var mi yardimci olursaniz cok sevinirim
esraizmirli Denizmina ümraniye santralde erbil çakar var 320 tl nakit kredi kartıyla 380 galiba " çok ilgili bir doktor imkanınız varsa oraya gidin
Nkayserili90 Denizmina erbil çakara git canım bende salı günü gittim memnun kaldım kendisinden birçok yere göre fiyat cok iyi herseyi tek tek de açıklıyor🙏🏻
Denizmina esraizmirli öylemi cok tesekkur ederim erbil cakar doktorun ismimi yoksa gidecegim yerin ismimi acaba
esraizmirli Denizmina doktorun adı ☺️ Yeri ünraniye santral iş merkezinde numarasını hatırlamıyorum forumun arama butonundan bulabilirsiniz☺️
Nkayserili90 Papatya2768 perinatolog değil canım kendisi doçent doktor ama çok iyi merak etme perinatoloğoda gitsen aynı şeyleri dicektir bilgisi çok iyi
Denizmina Nkayserili90 randevu aldim cok teşekkür ederim evet fiyati daha uygun haftaya cumartesi gidecegim insallah🙏🙏
Nkayserili90 Papatya2768 he o zaman değil canım, riskli gebeliğin mi var benm doktor da perinatolog demişti ama ısrar etmedi bnde erbil beye gittim😁
Papatya2768 Nkayserili90 riskli gebeliğim yok aslında de o bölümü öneriyor ikili test de önerdi ama gidemedim zamanımda azdı fiyat çok geldi.