Yeni-anne4-02 32+0 olduk kasılma nasıl bir şey tarif eder misiniz, ağrılı olan bişey mi ilk gebeliğim dün akşama kadar bebek karnıma çok bastırdı ve sürekli karnım sertti taş gibi, ağrı falan yoktu bu kasılma mı oluyor?
Kvsraykt Yeni-anne4-02 evet bu toplanma kasılma oluyor başka bir riskiniz yoksa bu haftalarda ufak ufak başlıyor kasılmalar normal yani
Es_Se Yeni-anne4-02 bendede oluyor sertleşme hatta bazen canımı yakıyor sanırım normal. 32+4 olduk bizde 😇
Yeni-anne4-02 Kvsraykt ağrı olmuyor kasılma da yani, ben ağrılı bişey olarak düşünmüştüm ondan bilemedim kasılma mı değil mi diye
fatmacos Yeni-anne4-02 kasılma evet ama sık oluyorsa bu haftalar da başlasada normal değil arada bir olması olağan benim çok sık olmamasına rağmen nst de sık çıktı ve erken doğum riskine karşı serum falan takıldı geçen hafta bu hafta o kadar sık çıkmadı şükür
Yeni-anne4-02 fatmacos normalde ara ara olurdu ama dün akşama kadar karnım sertti çok baskı vardı bugün için randevu aldım gideceğim ama emin olamadım ilk gebelik olunca bir danışmak istedim kasılma mı diye teşekkür ederim 🌸
fatmacos Yeni-anne4-02 benim ikinci olmasına rağmen ben bile anlayamadım sancı olduğunu çünkü ben ilk kızımda sancı hissedemedim
Yeni-anne4-02 fatmacos yaa öyleyse önelem amaçlı var olan kasılmalar normalden farklı ise mutlaka gidilmeli