umudunannesiii Kızlar doğuma bir ayim falan kaldı Şuan 35.haftamdaym 38 de alttan muayene olacagm ama sancim flan olmaz suni sancj verirler diye krkuyirum acilmam.olmasi için ne yapmalıyım Şu hurma meselesi burada öğrenmiştim. Kaçıncı haftadan itibaren kaç hurma yesem faydasj olur
AnnelikHayali umudunannesiii 37′den itibaren yiyebilirsin. Papatya çayı, ada çayı içebilirsin. Boş bol yürüyüş, merdiven inip çıkmak, hamile pilatesi, squat çok işine yarar normal doğum için.
Tatahrun umudunannesiii sen şimdiden günde tek sayılı olmak şartıyla ye hurma 1 3 5 7 gibi kaç tane yersen 37 haftadan sonra banyo aldığın suyu yavaştan sıcaklığını arttır zeytinyağı sur vajina kısmına açılman rahat olsun bide son haftalarda cinsel ilişkiyi öneriyor doktorum sık sık yapın açılma rahat olsun diye merdinven in cik bol bol yürüyüş bide sonrası Allah ne dediyse odur rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım 🤲🤗
Sunay10 umudunannesiii hurmayı ye canım 3 tane 37 de hurmayı demle iç bide ahududu yada böğürtlen çayı iç squat hareketi yap
Kvsraykt umudunannesiii suni sancı bir araç gerekli durumlarda verilmesi gayet normal neden korkuyorsunuz bunu büyütmeyin doğumun yardımcısı bir parçası olarak düşünün
AnnelikHayali umudunannesiii büyüklüğüne göre. 3 adet olabilir. Genelde tek sayı olarak yiyin diyorlar hurmayı. Öyle duymuştum bir yerden.
umudunannesiii Tatahrun ay smdiden yersem bide erken dgum olmasij :) gerçi 38 de flan afilmam olursa direk nrmal doguma alirlar mi illa sancı mi olması gerekiyor
umudunannesiii Kvsraykt korkmuyorum aslnda ama arkadaşıma suni ssnci verdiler hiç acilmwsi olmari bir gün byunca onu cekti o tarz durumla karşılaşmak istemiyorum
Tatahrun umudunannesiii Öyle hemen olmuyor açılma sen ye korkma😅😅 yavaştan vücut hazırlar kendini rahat ol ben hamile kaldığımdan beri birer tane yedim ilk aylar sonra yavaş yavaş artirdim simdi bebek kanalda bekliyoruz iniş yapmasını😂😂😂
Kvsraykt umudunannesiii tabiki kendi sancınız olması güzel olur açılmanız ancak yardımcı oluyorsa tabiki deneyin evet açılma olmaz en azından her yolu denedim dersiniz ve zorunlu sezaryen olursunuz yine mutlu şekilde bebeğinize kavuşursunuz
Emirinannesi34 umudunannesiii çaylardan hurmalardan yedim yürüyüş yaptım son haftalar ilişkiye girdim. Açılmam çok güzel ilerliyordu 4 cm di hastaneye gittiğimde ama 1 gram sancım yoktu. Verdikleri ilk sancıda etki etmedi bana, dozunu arttırınca anlarım suni sancının neden bu kadar abartılldığını. İnşallah suni almadan dopurursunuz
umudunannesiii Tatahrun ay cdden mi ne bilm korktum bende bir anda acilmam olur diye 😂😂o zman bugünden itibaren hergun bir bir yiyeyim :)