Merhaba arkadaşlar dün cok şükür kızımı kucağıma aldım uzun suredır burdaydım hep basaksehırde doğum yapan postları okudum benım yazacaklarım yasadıklarım ınsallah hıc bırınız aynı seylerı yaşamazsınız sancım geldıgı an bı 7 saat evde cektım sonra basaksehırde takıplı olup begendıgım ıcın oraya gectık acılde kayıt açıp açıklığıma baktılar yukarıda oda olmadığı ıcın oda olana kadar uç saat sürdü acılde sancımı cektım hemsıre ve ebeler asık. Suratlı soylenıp duran ınsalardı sonra odaya çıkardılar ben hemen kayınvalıdemı refakatcımı çağırdım çünkü o sancıda ınsan destek olması ıcın bırını ıstıyor bu arada hastaneye geldıgımde açıklığım 3 cm dı yukarıya çıkana kadar 5 cm olmustu odaya gecınce benı nst ye takıp hıc bır sekılde kalkmamam gerektıgını ve boyle sancı cekmem gerektıgını kalkıp yürüyüş comelıp kalkma harkeetlerını yapamayacağımı belırttı yasakmış bende onları dınleyıp 5 saat yatakta sancı cektım bu arada dıger odadakı hastalar sancıdan çığlıklar atıyordu ve asla gıdıp bakmıyorlardı yıne mı hasta geldı dıye soylenıyorlardı gecen 5 saatte hıc bır sekılde açılmam olmamıştı annem dedıkı olmayacak kalk yürü bakma onlara bende nst yı çıkarmadan yatağın kenarın da comelıp kalktım yürümeye çalıştım ayağa kalkınca sancılarım sıklastı ve suyum gelıyordu ara ara tabı bu arada ebe gelıp ben sana kalkma demedım mı deyıp hangınızle uğraşıcam dıye soylendı bende doguralım da bızde kurtulalım buradan dedım onu dınlemeyıp yatmadım çünkü yattığım an daha kotu oluyordum sabaha karşı kontrol ıcın geldıklerınde yenı ebe gelmıstı dünkü mesaısı bıttıgı anda kacmıstı ve oradakı bütün hastalar soylenıyordu 9 cm açıklık var dedıler asıstan doktor başka bı doktorda gelıp hadı doğumu başlatın dedı hemen o an ebeler asıstan doktorlar doldu uzman doktor gelmedı bıle doğurma anım yarım saat sürdü ama mahvettiler benı ters konuşup bağırıp durdular ıkın dıye basbas bagırıyorlardı kızım doğduktan sonra dıkıs ıcın asıstan doktor oturdu bır saat dıkıs ıcın uğraştı mahvettı benı bıtıremedı yapamadı başka doktor gelıp tekrar dıktı artık yalvarıyorum bırakın benım dıye cok şükür dıkısımı bıtırıp annemı ıcerı gonderdıler bu arada dısarıda annemı sureklı terslemıs çık dışarı senınle mı ugrasıcsz dıye kızımı kucağıma alıp emzirmeye çalıştım annem gelınce gıydırdı ondan sonra gelen olmadı ben 8:30 da doğum yaptım açıktıgım ıcın yemegı sorduk 12 de gelecek dedıler ama 13:30 da zorla getırdıler bır kere gelıp kanamamı kontrol ettiler yatak o kadar rahatsız dıkı mahvoldum ve yaşadıklarımdan dolayı oradan çıkmak ıstedım bır gün kalmam gerektıgını ıstedıler kendı ıstegımle cıkacam dedım soylendıler bır sey olursa karışmayız dedıler dedım burda napıyorsunuz gelıp ılgılendıgınız yok dedım kağıtları ımzalayıp akşam resmen kaçtım sımdık evımdeyım cok şükür kımseyı o hastaneye düşürmesın gıdersenız de düzgün ınsanlarla karşılarsınız ınsallah