ZumrutHanim aclik kan sekerini parmak seker olcum cihazindan bakti lab. hemsiresi sizde de oyle mi oldu 101 cikti cok moralim bozuk
Ctorun ZumrutHanim hemen sinirlenme üzülme şekere etkisi var sakinleş bir saat hastanede bekleme dışarısı güzelse cik dışarda bekle.kafan dağılsın biraz.
Edaogulluk Benimde cihazla baktılar sıvıdan sonra tekrar cihaz hic kandan bakmadılar 89-154 çıkmıştı normal dendi
Mucize_ Edaogulluk merhaba 154 için tok olarak mı normal dediler size birde kaç grm içtiniz şeker yüklemesi içeçeğini
Ctorun ZumrutHanim gittin mi diyetisyene.ben biraz geciktirdim dikkatte etmeyince sıkıntı yaşamıştım.sen dikkatli ol
perilice123 ZumrutHanim benim hem parmağımdan cihazla hem kolumdan normal almışlardı insülin direncim var diye
ZumrutHanim Ctorun sekee yuklemesi sonrasi kadindogum kontrolumde nstye girdim ve uzun suredir olan kasilmalarin erkendogum tehdidi oldugunu ogrendim hastaneye yattim cok zor 4 gun gecirdim suan evdeyim ama mahvolmus haldeyim uykusuzluk agri acı stres kendimi toparlayip oyle gidicem inş hastanede sekerimi de olctuler parmaktan fena değildi yatis sirasinda
Ctorun ZumrutHanim tatlim benimde şeker yüklemem normal dedi kendi doktorum.sonra Detaylida sıvı fazlası cıktı.cok önemli değil dedi.bende inanıyorum bu arada doktora.bir hafta bel ağrısı çektim.esimin annesi dedi bana kızım sivi fazlası iyi değil bi doktoruna soyle rahim ağzına baksın diye. Bende araştırdım annem doğru söylüyormuş.doktora söyledim.bi baktı beni hemen üniversite hastanesine sevk etti.rahim ağzı yetmezliği dedi dikiş dikilmesi lazım dedi başından attı.hemen perinatoloji uzmanı buldum şekerin yüksek dedi hemen hastaneye aldı.iki gün yattım.o psikoloji berbat birşey.seker normale döndü.kilolu olduğumdan diyetisyene yönlendirdi.simdi diyetisyenle çalışıyorum.online diyetisyen 4 haftalık 300 aliyor haberin olsun.ordan çıktıktan sonra kendime daha iyi bir doktor buldum serklaj yaptırdım.cok korkuttular.sende korkma üzülme herşey yoluna girer rabbim herseyin hayirlisini versin.resmen psikolojik bir savaş.kendini üzüp yıpratma.gecmis olsun
ZumrutHanim Ctorun cok kotuyum mahvoldum. hastanede de cok tuhaf seyler yasadim. simdi baska doktor arastiriyorum ama ne gapicam bilmiyorum bu arada belim cok agriyo benim de ve kasilmalarim devam ediyor
Ctorun ZumrutHanim geçmiş olsun canim.uzulup iyice kafana takma ben öyle yaptığım için daha kötü olmuştum.kasilmalar bendede oldu hastaneden çıktıktan sonra.herseyden önce mantıklı düşün şükürler olsun önceden öğrendin.bu sorunu halledersin.
ZumrutHanim Ctorun doktorum bu konuyu onemsemiyor. cocuklar kac gr kac cm suyum ne alemde haberim yok. değiştirmek icin arastiriyorum
gazetecianne ZumrutHanim ben de yaptırdım bugün önce cihazdan baktı açlık için sonra iki kez koldan aldı ben de ikiz gebeyim. Size kaç gr yapıldı bana 75 gr yapıldı. Akşam 12 den sonra bişey yemedim
Eylul966 gazetecianne bende dün yaptırdım ikizlere hamileyim bende 75gr yapıldı bana da önce kan aldı sonra cihazdan baktı içmeden önce de idrar verdim sonra içtim ama beni mahvetti çok kötü oldum midem bulandı bir anda şekerim yükseldi tansiyonum yükseldi sersemledi beni yatırdılar da öyle kendime geldim az kalsın bozuyorduk testi ama dayandım sırf bir daha içmemek için onu 🤦🏻♀️ Sanırım uzun bir süre gazoz falan içemem bana onu hatırlatıyor😂 çok şükür sonuçlar iyi çıktı 🙏
gazetecianne Eylul966 kaç çıktı canım senin ben de fena oldum ya bayılacak gibi oldum da dayandım valla bende idrarı önce verdim hemen.!benim açlık 82 çıktı şimdi baktım 1.saat 166 diyor 2. Saat daha çıkmamış.