umutttttt Kızlar biz bi kaç güne alışverişe başlamayı düşünüyoruz hayırlısıyla ve şuan bütün mağazalarda yazlık ürünler var benim de doğumum ekime denk geliyo. E bebek civil mazağalarına mevsimlik ürünler ne zaman gelir acaba bilgisi olan var mı
Gamzeee__ umutttttt eylul De gelecekmiş geçen bende gittim almaya yoktu görevliye sordum Eylül de geleceğini söyledi hatta simdiden bebe çocuk montlar vardi bile
Kbrasmskbyrktr umutttttt bizim burdaki civil de pijamalar ve yeni doğanlar mevcut aslında. Olmazsa internetten getirtin. Ben suan gitsem yeni doğan takımları tulumlar pijamalar herseyi alabilirim. Benm de Ekim sonu dogum herseyi tamamladım şükür
Mltm88 umutttttt Benim doğumumda ekim başı..Birkaç gün önce e-bebeğe gittim bende, vardı uzun kollu tulumlar pijamalar..Aldım tamamladım😍
gokcekocyigit07 Kısmetse bizimde Eylül sonu Ekim başı geçenlerde bende sordum Eylül den itibaren gelecek dediler 🤭
umutttttt Mltm88 burdaki şube de uzun kollu var fakat ince biz vanda yaşıyoruz buranın yazı bile soğuk geçiyo
BurcuGorkem Benimde aynı ekim sonu doğcak yazlık almıcağım için alamadım daha , trendyolda felanda oluyor orayada bakın
Gizemin-minnakI @umutttttt kaç haftalıkta başlıyorsunuz . Bende 15 haftalığım da . Eylül’de başlamayı düşünüyorum .
umutttttt Gizemin-minnakI şuan 32 haftalığım canım ağrılarım var şuan böyle giderse ilerde yapamicam o yüzden hemen halletmek istiyoruz
Gizemin-minnakI @umutttttt internette bir kaç sitede görmüştüm . Kışlık satmaya başlamışlardı. E bebek de Eylül’de başlar heralde .
umutttttt Gizemin-minnakI açıkçası internetten ürün almaya çekiniyoruz burda birebir görüp almak daha mantıklı
Gizemin-minnakI @umutttttt ben bu yüzden 5. Ayımın içinde alışverişe başlamayı düşünüyorum . Kışın gezemem de . Şimdiden zaten kas ağrılarım var .
ogrencianne35 umutttttt yenidoğan takımlar var aslında yenidoganlari 1 ay giyiyor zaten sonrasını tekrar alabilirsiniz ☺
Kararsizinsan umutttttt ayniii seyleri yasiyoruz. 32. Haftadayim tuvalet aramaktan isime bakamiyorum ztn tuvalete git gel yoruluyor insan. Asagida baski hissediyosun kramp tarzi biseyler oluyor. E bebegi bile bastan assagi gezemiyorum tek seferde
ogrencianne35 umutttttt ben yeni doğan 5 tane tulum almıştım 1 tane 10lu hastane çıkışı 5 tane de şapkalı takım aldım yeni doğan 0 3 ay da 10 tane zıbın atlet almıştım hepsini de giydi
aynuray16 E bebek ten aldım kıyafetlerini indirimden denk gelip almıştım iyi ki öyle yapmışım.. şu an büyüdükçe yine indirime denk getirip internet sitesinden alıyorum çok uyguna denk geliyor
Sevilss umutttttt gelmiş ben internetten bakarken gördüm çoğu şeyini de e bebekten aldım hatta 1 yaşa kadar olan çoğunluk kıyafetini e bebekten aldım yalnız bazı kalıplar küçük dikkat edin alt kalıplar özellikle küçük oluyor. Ben olsam 0-3 ay hiç almam var aldıklarım bence ilk 1 hafta anca giyer 0-3 leri bebek iri ise küçük olur hatta