tandirella001 şöyle bir şey ben kayınvalidemle altlı üstlü oturuyorum ve bu zamana kadar kendi annemden farksız her şekilde destekti ve her şeyi fazlasıyla yaptı. Kendi annem de 20 gün kaldı ve hepsi elinden geleni yaptı ben lohusalık yaşamadım psikolojik olarak eşim benden daha çok lohusaydı. Bebeğin karnı doyuyor mu, çocuğu güzel tutmuyorsunuz, güzel bakmıyorsunuz, hep ağlıyor bu kesin bir şey var felan derken eşim benden lohusaydı ama oda cok büyük destekçimdi. Gerçekten eğer her şeyin tam tersi olsaydı kimseyi yanımda istemezdim daha doğrusu negatif olacak her şeyi. Bebeği kucağına alma alıştırırsın bile dedi eşim ama güzelce karşıma alıp konuştum onun benden başka kimseye güvenci inancı yok en fazla kucakta 6 ay daha sonra kendini farkettiğinde istemeyecek bile dedim, dediğim gibi de oldu. Her anlamda benim iyi hissetmem, doğumdan sonra anında ayağa kalkmam oldu her şeyi kendi yapmam belki de bana güç verdi bende lohusayım diye kenara geçip beklentiye girmedim. İyi ki de öyle olmuş annemler yat dese de bir şeyler yapmak benim çok hoşuma gitti ve iyi hissettirdi. Kısacası size iyi gelen şeyleri yapın. Müzik dinleyin dışarı çıkın, hava alın, bir kahve için daha bir sürü şey..