Aysenurcaliskan Sakvsr insallah Bitanem Allah Kimseye evlat acısın yasatmasın İnsallah Tek Korkum yine aynısı olması Bide Olmayıp tedavi Olanalr da var o yüzden bıraktım Hemen olacak diye bişe yok Rabbim ne derse ne zaman derse ozaman
Aysenurcaliskan bebekkaradag insallah tek dileğim O Allah Bidaha yasatmasın 1 haziranda oldum kürtajı suan 15 temmuzdayız nerdeyse 2 ay oldu Ama Korkuyorum da
selen8sefam 2 kere kürtaj geçirdim birinde 7 ay ara verdim tekrar geçirdiğim boş gebelik oldu ikincide ara vermek istemedim 3 ay korunmam bitti hemen denedik o ay hamile kaldım şuan 30.haftamızdayız bence 3 ay yeterli daha fazla beklemeye gerek yok 😊
Betulozen21 Aysenurcaliskan malesef bende 2 ay once bebegimi kaybettim 21 haftalik ölü dogum yaptim ve suan hemen istiyorum 2 hafta once korunmayi biraktim ben normal dogum gerceklesti diye doktorum korun vs bisey demedi Allaha emanet bebeklerimiz Allahim bidaha nasip etsin ınsalalh 🙏
Twinsmom66 Aysenurcaliskan benimde aiizn gibi oldu hic korunmadan hamile kaldım dr um gerek yok dedi şuan 35 haftalık hamileyim.bin şükür
Yonca88 Aysenurcaliskan rahim temizliği bildiğim kadarıyla kürtajdan sonra kalan parça,pırtı var mı o anlamda deniliyor. Rahim dinlendirmesi ayrı bişey. Sizi. Kararınız tabi ki sağlıklı gebelik dilerim 🤗
Hulyaaaaa75 Aysenurcaliskan nasip çok üzüldüm rabbim inşallah hayirlısıyla saglklı bebekler nasip etsin inşallah 🤲🏻
Sema166 Aysenurcaliskan Benim doktorum istersen 3 ay dinlen ama 1 kere regli olduktan sonra deneyebilirsin dedi 1 kere regli oldum baya uzun sürdü ama hemen bitince hamile kaldım şükür sağlıklı ilerliyoruz şimdilik şükür 🙏🏼 31 haftalığız 💙