1Semanur66 İki bayan vardı doğum yapan bebeklerini kucaklarına verdiler hıçkıra hıckıra ağladım😪bebekte benle beraber ağladı😪daha çok ağladım allahım sen bizlerede yaşat bu duyguyu🤧
Zelsonr 1Semanur66 Ohh çok sevindim canım benim 😍 Hep iyi olun sağlıkla huzurla mutlulukla hayırlısıyla kazasız belasız kucağına almayı nasip etsin inşallah rabbim 🤲 Görürler inşallah canım💙
1Semanur66 Feride-42 başınız saolsun sizde saglicakla kucaginiza alın yavrunuzu 🙏benim sorunumu kendinize sorun bildiniz merak ettiniz allah razı olsun😊
Aysemin54 1Semanur66 canım son ay haraket etmemesı bnce normal soluna yat hep yarınıda bekle etmezse gıdersın
1Semanur66 Aysemin54 Gittik çok şukur bişey yok banada normal geliyordu 2gun bi keresinde hic hareket etmemişti o yuzden baya uzun süre bekledim yine hareket etmeyince gittim çik stresten uzuntuden olücektm en azindan kafamda soru isareti kalmadi☺️
denizz1009 1Semanur66 çok şükür 🤲🏻 Aklım sizdeydi hep. çok sevindim bebeğinizin sağlıklı olmasına. Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin evlatlarımızı 💕
seyy06 1Semanur66 amin hepimizinkini🤲🏻 Kız 🙈 ilk hamileliğim sayılır. Bundan önce bi düşük oldu malesef, inşallah bu bebeğimi sağlıkla hayırla kucağıma alırım, siz de aynı şekilde inşallah🥰