Meryem80 aselsmom 21+4olduk iki gun once tartıldım 1 kilo tek almısım normalde yememede hıc dikkat etmedim ama 4 ay boyunca bulantılarım oldu
poyrazinannesi3547 Nurcanatila6 bende 86.5 ile hamile kaldım sonra 82 ye indim ilk aylar şimdi 19 haftalık hamileyim 88 görünüyor inşallah çok almam ablam ilk bebiş’te 30 kilo 2ci de 20 kilo almştı
poyrazinannesi3547 1suranur1anne düzelir inşallah bende 15 haftalıktan sonra almaya başladım ilk aylar koku hassasiyeti’nden 5 kilo gtmşti geri geldiler
1suranur1anne poyrazinannesi3547 ben ilk hamileliğim de daha kötüydüm 3 ayımda 6 kilo almıştım ama ikincisinde öyle olmuyor biraz dikkat ediyorsun yediklerine içtiklerine 😍
senem6363 aselsmom biz 26+1 hamile kaldığımda 72ydim şuan halen 72 bn kilo almamışım ama maşallah bebeğim gelişmiş çokşükür
Yavasi aselsmom bende 17+4 hamileyim şuan 3.5 kilo aldım şuana kadar Ama sanki bana daha fazla kilo almışım gibime geliyo kilo aldıkça psikolojim bozuluyo 😁
Hatice017 aselsmom 27+4 haftalık hamileyim 76 kilo ile hamile kaldım mide bulantılarım yüzünden 74 kiloya indim şimdi 81 kiloyum 🤰🤷♀️😊😘
Cansel0694 Kurbagaopenkiz 26. Haftada 3 cm rahim açildi kanamayla gittim pesser takildi ama 2 hafta tutabildik icerde 28. Haftada sancilarim baslasi sezeryanla aldilar küvezde suan bebegim iyi olucak ins..
Egemence aselsmom Bende 55 le hamile kalmştım şuan 54 çıktım 17+4 haftalık hamileyim 😊ilk gebelğmde 13 kilo almştım
Fatma7666 aselsmom 34+5 haftalık hamileyim ilk zamanlar baya sağlıklı beslendim 8 kilo aldım bu hafta içime açlık düşmüş hamur işi aşeriyorum resmen 🤦♀️Bir haftada 2 kilo alıp 35i 10 la kapatacağım sanırım Allah sonumu hayır etsin 🥰
Bianneadayiii 24 hafta 7 kilo çok mu 😑 tecrübeli anneler ne diyorsunuz bu haftalardan sonra aslında alınıyor diyorlar en fazla kaç alırım ki 😑