aselsmom Kaç kilo ile hamile kaldınız şuan kaç haftalık ve kaç kilo ben ilk gebeliğimde 20 kg almıştım bunda 23 haftalık hamileyim ve 5-6 kg aldım şuanlik sizler ne durumdasınız
Aliasafmom @aselsmom Benimde ilk gebeliğim tiroidlerim de sorun var ilaç kullanıyorum. 33+3 olduk 17kiloya yakın kilo aldım
Elibes Nurcanatila6 ben de 80 kg ile hamile kaldım 88 kg mım 27+5 te acaba nerden giyiniyorsunuz? Şimdiye kadar LCW den giyiniyordum ama yakın zamanda onlar da olmayacak.
poyrazinannesi3547 Nurcanatila6 bende 86.5 ile hamile kaldım sonra 82 ye indim ilk aylar şimdi 19 haftalık hamileyim 88 görünüyor inşallah çok almam ablam ilk bebiş’te 30 kilo 2ci de 20 kilo almştı
aselsmom Hafissee Allah yardım etsin gaz baya sıkıntı küçük bebeklerde dizinin üzerine ters yatir sırtına pıt pıt vur biraz sıvazla sırtını inşallah faydasını görürsün ben öyle yapardım
aselsmom Annesininkuzusu01 bende aynı ilk gebelikte çok aldım bunda fazla almayacağım heralde böyle giderse
aselsmom AnneBebek0 maşallah ne güzel fazla kilo almamışsınız inşallah bende fazla almam ya sonra vermeside sıkıntı bazen kilo kaladabiliyor
AnneBebek0 aselsmom dikkat etmiyorum ki dengeli besleniyorum bol su tüketiyorum sadece bide kepekli bugdayli ekmek yememe dikkat ediyorum tek yoksa canimin cektigini yiyorum
aselsmom AnneBebek0 bende bol bol su tüketiyorum yemeye dikkat etmiyorum valla ne bulursam yiyorum yani ne denk gelirse aşırı değil ama yinede yeniyor
Kaktus48 aselsmom aslın da çok yiyorum dikkat te etmiyorum ama bünye meselesi sanırım hep zayiftim zaten