cinardefnemoms Elif-Beyaz hastaneye git canım hemenn su gelince direk yatış veriyolar bebeğe giden yol açık olduğu için. Sağlıkla gelsin bebişiniz 💕
Lulemom Elif-Beyaz su önemli. Acile git canım. Ama telaşlanma sakin sakin hazırlan. Tamamen bitse bile suyun 24 saat vaktin var. Normal telaşlanmadan hazırlan git
Elif-Handan01 Elif-Beyaz canım merhaba naptın devamlı sızıntı şeklinde akıntın mı geliyor peki nasıl anladın bunu ?
Srd Elif-Beyaz suyunuuzn geldiğini nasıl anladınız. Benimde doğum yakın hava o kadar sıcak ki ter mi sızıntı şeklinde su mu bir türlü anlayamadım. Yada bu konuda bilgisi olan yardımcı olablır mi?
nikoland Yemeğini ye suyunu içte öyle git canım hastahaneye gittiğinde suni sancıyla doğumu başlatacaklar ilk doğumum öyle oldu aç gittim geri gelirim diye bi yudum su vermediler 😭
Elif-Beyaz Elif-Handan01 en son sabah 5′te geldi su sızıntı şeklinde. Hastaneye gittim bebek yavaş ve sancı yok açılma da 1 parmak dedi kaç cm bilmiyorum. Ama yatisimi verdi doktorum muhtemelen fitil ile doğumu başlatıp sonra damardan suni vericek . Rabbim hepimizin yardımcısı olsun 🙏
Mehahesug Elif-Beyaz canım benimki de sızıntı seklindeydi suniyle dogumu baslatmak istedi kabul etmedim.kendi sancimi bekledim suyum hala cook gelmiyordu suquatla yaparak suyiumi getirdim bu türlü bitmedi sonra doktor patlamıştı
Eylem_kaya07 Canım duş al bir şeyler atistir hastaneye git suyun geldi mi hastaneye gel diyordu benim doktorum