Damla67 Hanımlar merhaba bebek yumuşatıcı ve bebek deterjanini hangi marka alıyorsunuz ? Bazıları normal tozla yikasanda olur diyor olurmu ? Bebek şampuanı hangi marka olmalı ?
Dilekleklek Damla67 ben dalin granül sabun ve dalin yumusatici aldim sampuani da dalinden yana kullanacagin
Burcu98 Damla67 merhaba bende bugün post açtım dalini öneren çok az. Duru granülü araştırdım iyi diyorlar ondan alacağım. Bebek yumuşatıcısı önermiyormuş bazı doktorlar kararsızım doktoruma sorucam. Bebek bakım ürünleri mustela çok önerildi ondan almayı düşünüyorum.
sedaylmzz Damla67 Deterjan olarak en saf ve temiz içerikli olan duru ya da dalan granül matik. Yumuşatıcı bebekler için önerilmiyor. Şampuan olarakta yine en temiz içerikli olan mustela
pitircikannesi Damla67 ben öneriler üzerine duru granül sabun deterjan aldım. Duru granül ya da Dalan granül sabun deterjan al dendi. Dalin lekeleri çıkarmıyor sadece yumuşatıcı görevi görüyor diye duydum. Yumuşatıcı almadım önermiyorlar. Şampuanı da öneri üzerine baby me kız için olanı aldım.
slnacar Ben green clean çok iyi diye duydum organik olduğu için biraz tuzlu ama yumuşatıcı önerilmiyor birde bebeğinizin kıyafetini yıkadığınız deterjanla anne babanınkilerin de yıkanması öneriliyor sürekli kucak veya temasdan dolayı
Kararsizinsan Damla67 yumusaticiya gerek duymadim, minoris aldim ztn kutusunda yumusatici gerektirmez yaziyor. Ve leke cikaricisini aldim.