MinikMucizeninAnnesi Bugün tam 19+1 iim ve tuvalete gidip gelmekteeen artık uyuyamıyorum ya döngü aynı devam ediyor 😂 Günlük su tüketimim 3.5-4ltyi buluyor aşırı su tüketiyorum sonra da tüm gün tüm gece vaziyet buuu 🤦♀️ Sizde durumlar nasıııl😂😂
Bebegim4 MinikMucizeninAnnesi bende 15 dk da bir wc deyim heralde üstelik serkajlıyım nevrim döndü kalk yat bide yavaş hareket et halim perişan 😂 5 6 l su içiyorum galiba 🙈 24 haftalığız💙
dilaraakbulut MinikMucizeninAnnesi ay sorma gece 3,4 defa wc kalkicam hele son aylarda 😩bi de kizim var ses olmasin diye bazen wc bile gitmiyom uyanmasin diye 😂😂😂
cinardefnemoms MinikMucizeninAnnesi lavoboya gidiyorum geliyorum oturuyorum tekrar geliyor 🤣🤣 az bı oturuyim diyorum sıkıştırıyo bı gidiyorum azıcık bişey 🤣🤣
cidolila MinikMucizeninAnnesi bende sizin gibi çok tüketiyorum su faydalı ama WC den çıkmamakta çok kötü bi yere gitsem yada gidecek olsam çok zor durumda kalıyorum
Gmzkc Bebegim4 oyyy maşallah nasıl içebiliyorsunuz ben 3 litre içene kadar şişiyorum kız içim vıcık vıcık 😅
MinikMucizeninAnnesi Gmzkc hamilelikten önce hiç su içemezdim ama şimdi içim yanıyor resmen ve bi tek su iyi geliyor tüm gün elimde koca bardakla dolanıyorum😂😂
Bebegim4 Gmzkc ilk zamanlar zorla içtim ama şimdi alıştı vücudum galiba içe içe su içmeden duramıyorum 😂🙈
MinikMucizeninAnnesi cidolila kendime güvenipte yakın mesafe yola bile çıkamıyorum😂 gezmeye bile gitmekten korkuyorum 😂
cidolila MinikMucizeninAnnesi ben çalışıyorum mecbur dışarı çıkıyorum iş yerinde WC den çıkamıyorum çalışma arkadaşlarım bile o girmeden girelim yoksa giremeyiz daha diyorlar 😂