thepurple Kasılmayla karışık çok fena bir ağrı var gelip gidiyor. Sayayım diyorum çok karışık bi uzun sürüyo bi kısa. İlk gebeliğim sancı nasıl bişey bilmiyorum. 36+5 haftalığım. Sancı böyle bişey mi. Eşim de uyudu ağrın çok olursa uyandır acile gidelim dedi. Bu saatte de uykusunu bölmek istemiyorum şimdi. Sizce ne bu ne yapmalıyım
Tatahrun thepurple Sen gene dikkat et kasılma da varsa dkk tut beş dkk düşerse. Hemen git acile ama bu haftalarda yalancı sancılar da çok olur geçmezse bilki doğum baslamisdir hakkında hayırlısı olsun inşallah canım bende bugün iyice kasılıyorum vajinaya baskı yapıyor ağrılı bir şekilde bebek kanala girmiş bekliyoruz hayırlısıyla 🤲
rabiasoydan Bi duşa gir, soluna yat dinlen sonrada bakalım bende bilmiyorum sancı nasıl bişey ama dakikası dakikasına düzenli oluyormuş gerçek sancı, değişiyorsa yalancıdır diyorlar. Geçmezse gidersiniz hastaneye
thepurple Tatahrun acilden girdim 2 cm açılma varmış ama doğum için yeterli olmadığından sabah tekrar bakmak üzere eve gönderdiler.sancılarım dehşet devam ediyor. Açılma olması için ne yapmam gerek
kahve-cekirdegim thepurple benimde aynı şekilde aşırı kasık bel ayak karın kasık bütün ağrılar oluyor ve gelince dayanılmayacak şekilde oluyor bir terliyorum derin nefesle uzun süre sonra geçiyor sonra uzun aralıklarla az sancılı oluyor yalancı sancıdır diye gitmiyorum adet ağrısı gibi bir kaç gündür de bugün kontrol var ilk defa çatı muayenesi olucam bende acaba açılmam mı var hem korkuyor hem merak ediyorum 🥺 açıklık için bakılırken zor oldu mu Allah kolaylık versin hepimize🤲🏻 Hurma squat emekleme merdiven inip çıkma sıcak duş bunların etkili olduğunu söylüyorlar
Tatahrun thepurple ilişkiye gir sıcak suyla banyo al uzunca bi sure sıcak suyun altında kal hamam gibi olsun banyo sguat yap eğil kalk bir kaç merdinvende cikablirsen tmmdir bu iş 👍😊
Tatahrun thepurple Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim bir sancida kurtarsın seni ve tüm hamilelere rahat kolay doğumlar nasip etsin inşallah 🤲