Minik_fasulye Kızlar merhaba 26 haftalık hamileyim normalde kıpır kıpır hareketli olan bebeğin iki gündür çok az hareket ediyor hareketlerini belli belirsiz hissediyorum normal mi böyle olması acaba ??
Bebek-1234 Minik_fasulye bende bazen cok sık hissederken bazen azalma hissediyorum aynı haftadayiz bende burda kalayim
Alimertinannesi Minik_fasulye çok normal korkmayın benimde ara ara o şekilde az hissettirdiği oluyodu telaşlanmyn😘 30 haftalık olduk şu an bile bazı günler çok hareketli bazı günler sadece bi kaç kıpırtı 🤲🏻
Minik_fasulye Ysmmmnn yok yormadım ama uyurken farketmeden tam yüz üstü değilde böyle biraz karnımın üstüne yatmıştım ama hemen uyandım o etkilemiş olabilir mi
Minik_fasulye Alimertinannesi sağlıkla kucağınıza alın☺️ Sağolun rahatladım biraz sağlık ocağına gidip kalp atışlarını dinlemek istedim
Minik_fasulye Prensesiminyolculugu evet ama belli belirsiz ve çok kısa sürüyor normalde dışarıdan bile görebiliyordum hareketlerini
Gul9227 Minik_fasulye bnde 28 haftalıgm bebegmm hep hareket ederdi su iki gundur hareketlerinde azalma var normal bence tatlm hic yapmazsa sıkıntı bnce
Prensesiminyolculugu Minik_fasulye benimde öyle oldu iki gün boyunca sırf hareket etsin diye birşey yiyordum bekliyordum müzik aciyordum rahatsız ediyordum uyuyorsa uyansın diye korkuyordum ama normal sanırım yani hiç etmese korkmaliyiz şimdi normale döndü tekrar çok şükür ☺️
Minik_fasulye Prensesiminyolculugu çok şükür 🙏 Pazartesi randevum var zaten umarım bi sıkıntı yoktur hareketlerine o kadar alıştım ki
Gul9227 Minik_fasulye bnde ayniyim tatlm o hareketler olunca rahatliyorm eskiden karnim sekilli oluyordu hareketi disardan belli oluyordu suan yok ama arada minik hareketlerle hissediorm
Minik_fasulye Gul9227 evet eskiden nerede olduğunu biliyordum şimdi yayılmış ☺️Allahım evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🙏