minibonveannesi Ve sonunda banada nasip oldu herkes gibi Doğum hikayemi paylaşmak Rabbime şükürler olsun 😇 Sorunsuz hamilelik geçirdim diyebilirim mantar ve mide yanmasi dışında. 37+6 haftalık iken miniğim daha fazla bekletmek istemedi bizi 13saat 45 dakikalık sancılar ile aramıza katıldı en başından beri normal doğum hayalini kuran ben sezeryan ile doğum yaptım hayırlısı böyleymiş ☺️ Sabah uykudayken bi ıslaklık hissettim rüya görüyordum korkunç ondan kaynakli altıma kaçırdım sandım ilk baş ayağa kalktım ve tekrar isteksiz su gelmeye devam ediyo yatağa baktığımda nişanımın geldiğini gördüm açık pembe seklinde eşimi kaldırıp ılık duş alıp hastaneye gittik ilk kontrole bisey olursa görümcem cantamizi hemen getirecekti tabi bizde heyecan eller ayaklar titriyo hastaneye giderkende bende kanama devam etti muayeneye alındım ntsye bağlandım ebeler yalancı sancı olduğunu mantardan kaynakli kanamam olduğunu suyunda akıntıdan kaynaklı olduğunu söyleyip Doğumhane kalabalık olduğu icin sürekli beni eve git sancını cek diye göndermeye çalıştı ısrarla suyumun geldiğini açılmam olmazsa boşuna zaman kaybi olmamasini belki sezeryana alıncam diye direttim iyikide diretmişim öylede oldu nöbetçi doktora gittim muayene icin 2 cm açıklık olduğunu nişan ve suyum geldiği icin yatışımın yapılcağını kontrol altında olup eğer kendi sancım gelmezse suni sancı vereceğini belirtti kabul ettim ve yatışım yapıldı sabah 11.45 te doğumhaneye çıktım nts ve çatı muayenem sürekli oldu 2 saattir surekli 3 cmde kaldı suni sancıyı yavaştan vermeye başladılar dozlarini söylemişlerdi ama hatırlamiyorum suan akşam 9a kdar nts catı muayesi sürekli kontrol edildi hep 3 cmdi açılmam sancilarim 3 dakikada 1e düşmüştü artık fazlasıyla canim yaniyodu ama bağıramiyorum da utancıma nefesimle surekli sancıma karşılık verdikçe daha az canım yanıyordu gece 11de tekrar açıklığa bakıldı hala 3 cm doktora sezeryan olsun cok canim yanıyor diye yalvarmaya başladım artik oda ben seni normal doğurtcam diye diretti 1 gibi tekrar bakıldı 4 cm olmustu ama bebeğimin kafası rahim duvarina yapışmış sezeryana döndü evraklar hazirlandi beni hazirladılar ben genel anestezi olsun birazda olsa acımın dinmesini hissetmek istedim 1.24 te narkoz verildi 1.40 ta meleğim dünyaya geldi bende 2.30 gibi odaya geçtim ben meleğimi bekleme hayali kurarken odada o beni bekliyordu oda annesi gibi sesini çıkartmıyor ağlamıyordu bile üşümem falan olmadı hiç çok şükür sütümde hemen geldi kayısılı meyve suyu ve kahve ilede dahada destekledik en cok zorlandığım gazımın çıkması oldu ayaklandmda gazim çıkınca rahatlıkla 2 gun hastanede kaldik şuanda evimizdeyiz 6 günlük olduk bile biraz uzun oldu bilerek en ince ayrıntısına kadar anlattim burdaki hikayeler olmasa belki bende eve gidip bilmeden kendim daha beter bi hal yapabilrdim herşeyi o yüzden de uzun yazdim hakkınızı helal edin ☺️ Yavrusunu kucağına almışların miniklerini sağlıkla analı babalı büyütmesini alacakların tek bi nefeste kolay doğumlar yapmalarını hayalini kuranlarında biran önce karnında sonra kollarında olmaları dileğiyle herkese iyi akşamlar ☺️ merak ettikleriniz varsa sorabilirsiniz yine musait zamanda yazarım ☺️
Burcuaykut minibonveannesi hayırlı olsn canım darısı bize 🙏🏻Bnede 37+5 oldum ama hala hiç ses seda yok 😬
Emel41 minibonveannesi öncelikle hayırlı olsun gözünüz aydın bu kaçıncı okuduğum doğum postu Allah aşkına ne yiyip iciyonuzda bu kadar erken doğuruyonz 39 hafta oldum cikmyo bu çocuk 😂😂😂🤷
minibonveannesi Emel41 amin insallah teşekkür ederim en kisa zamanda sağlıkla sizde kavuşursunuz insallah 🙏🏻❣️ Bana kalsa zamanında doğsun isterdim kilo alması açısından süpriz yaptı bize miniğim 🤣