Smyrna İkili sayılara düştük sonunda kızlar kimler benim gibi sabırsız? 🙈 ikinci gebeliğim ama bu çok zor geçiyor bir an evvel sağlıkla doğsun istiyorum. Kızım 36+3 günlük doğmuştu acaba oğlumun gebeliği uzun sürer mi? Merakla bekliyorum 🥰
Mavi34 Smyrna 96 oldu benimde şafak. Sıcaklar ve birazda ödem.zorluyor. ayrıca hem bulantı kusma bitmedi üstüne mide yapmaları eklendi. Doğsun diye acelem yok onu karnimda hissetmek güzel
Smyrna depsizoo aaaa cinsiyeti nedir çok merak ettim şimdi Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🥰
Smyrna Mavi34 bende bronşit oldum bu havada gerçekten hamilelikte ekstra bir hastalık zor oluyor mide bulantı için hap vermedi mi doktor?
nslhhsn9221 Smyrna ilk 99 olduğumuzda şükür ikili rakamlara düştük demistim şimdi son 26. 99 dan sonra çabuk geçti zaman sanki. Ama şimdi günler geçmiyor gibi
huma2018 Smyrna son 91 benimde kizmi 36+5 de doğmuş tu bende merak ediyorum oğlum da ablası gibi erken mi gelir diye bide bu gece 3.tremistere girdim beni neler bekliyor acaba🙈🙈😂