Burcu98 MERHABA DALİN ALMAYI DÜŞÜNÜYORDUM AMA İKİLEMDE KALDIM ŞAMPUAN BEBEK YAĞI BEBEK SABUNU PİŞİK KREMİ ÖNERİSİ İSTİYORUM.
Zeyyyn Burcu98 ileydacendik birebir kullandığı ürünü öneriyor ve muhendisinoğlu ürünler hakkında araştırma yapıyor ordan bakıyorum ben
Tugce1803 Burcu98 Dalinin içeriği temiz değil. Şampuan ve vücut jeli: Hipp Deterjan: Duru Granül Matik Yumuşatıcı: Önerilmiyor Bebek losyonu: Sirenol Pişik kremi: Mustela Emzik ve Biberon temizleyici: Uni Baby Bebek yağı: Önerilmiyor
Gizemin-minnakI @Burcu98 mustela almayı düşünüyorum . Ama bir ebeden duymuştum . Bebek yağı kullanmayın diyordu . Onun yerine losyon öneriyordu .
Asyaayaz1 Dalin kullanıyorum kızıma taburcu olurken doktorum sudocrem pişik kremi yazdı Harika bir krem👌
gokcekocyigit07 Bebek yağı gözenekleri tıkadığı için doktorlar önermiyor onun yerine ilk zamanlar nemlendirici losyon öneriyorlar 🙂 set halinde Unibaby ya da Mustela düşünüyorum henüz tam karar veremedim.
almilaumay12 Burcu98 Şampuan mustela,sebamed vücut losyonu bioderma pişik kremimiz ise bepantol baby +hametan kullaniyoruz biz epeydir🌹
almilaumay12 Burcu98 Tabiki Doktorumuz önermişti hatta hametan mavi olanı ben alinca 10 15 tane aliyorum malum fiyatlar bir anda uçusa geçebiliyor.
Kucukfasulye91 Burcu98 yumuşatıcı biz büyüklere iyi değil aslında durulanmadan sonra veriyor makina ve kıyafette kimyasal kalıyor. tenimize değiyor ve soluyoruz haliyle ☺️
KbrAtbs Burcu98 Ben şampuanını ve bebek yağını sebamed aldım. Yeğenime de ondan kullanmıştık ve çok memnun kalmıştık. Detarjanını ve yumuşatıcısını ise kokusunu sevdiğim için dalin aldım 🤗
Tugce1803 KbrAtbs Dalinin sıvı deterjanı ise kullanmayın ciddi şekilde bebeklerde alerji, astım, ciltte kızarıklık vs yorumları var ama granül ise onun içeriği temiz
bahtnurr1 Burcu98 dalin içeriğinden dolayı önerilmiyor , şampuan unibaby aldım pişik kremi için de sudokrem. Yapı önermiyorlar gözenek tıkıyor diye almadım
balllkabagimm Tugce1803 granül sabun makinede topaklanıyor eriyip erimediğinden şüphe ediyorum. Siz nasıl kullanıyorsunuz.