hilaleee https://resimyukle.link/i/4Txlvk Kızlar 1 yıl oldu evleneli ben bekarken 1 gün bile geçirmeyen adetim şimdi günlerce olmuyor. Evlendik evleneli korunmuyoruz çocuk dusundugumuz için ama olmuyor doktorda gittik tek sknti bendeki tiroit yüksekliği
ceylan_oztrk hilaleee Benimde ilk evlendiğimde öyle olmuştu hormon bozukluğu ovar dedi 1 yl hiç korunmadim ama hamile kalmadım sonra kaldım 2 düşük oldu şimdi çok şükür düşüklerde sonra düzeldi suann hamileyim sabret düzelir inşallah
umutluanneadayi hilaleee canm tiroid hem hamile kalmanı zorlaştırıyor hemde gebe kalmanı bende guatrı var ama her ay tiroidime baktırdım halde 2.25 çıkıyor yükselir yükselmez ilaca başlayacam dahliyeye git o seni yönlendirir nasıl yapacağını
ceylan_oztrk hilaleee Söylemedo doktor benim adet duzenliydi herzamn evlendikten sonra bozuldu doğum kontrol hapı verdi öyle duzeldim hormonlarla alakalı dedi tiroid hormonu olan arkadaşimda hamile kaldı korkma skinti yapma sen
Sureyya1 hilaleee evlendiktrn sonra benim duzenimde cok degisti en fazla 7 gun suren adetin simdi 10 gunu geciyor. Vucut etkileniyor.