badembid Ilknuravci hayırlısı ile doğru zamanda gelsin bebişiniz çok az kalmış darısı başıma😍😍😍♥️ Bugünleri de görebilirim inşallah
U-E Ilknuravci aynen sizdede öyle agrı oluyormu sol kasıkta agrım oluyor gece yatarken asla dönemiyorm bıçak batar gibi batıyo
Mavimsihanim Maşallah ne güzel sonlara yaklaşılmış. Heyecan tabi zirvelere doğru gider ağrılar ile beraber 😄 Bizde 16+1den saygılarla 🙋🏼♀️ cinsiyet öğrenme haftamız inşallah 😍😍 Rabbim doğumunuzu kolay kılsın sağlıkla kavuştursun inşallah 🌸
Zelsonr Ilknuravci Bende 32+5 haftalık oldum💙 Oğluşuma kavuşmama son 51 inşallah uygulamaya göre tabi,daha erken gelirse bilemem🤷😂🤭
Darling_04 Ilknuravci 33+0 olduk aynı şikayetler bendede var 3 haftadır sürekli karnım sertleşiyor bebek bir yerde toplanıyor aynı zamanda çok hareketli ikinci gebeliğim ilk oğlum tam tersiydi nefes darlığı ateş basması yorgunluk bir an önce zaman geçsinde gece rahat uyuya biliyim istiyorum
Zehra_turdu72 Ilknuravci evet ama ona ragmen agrılar gören sanki her an doguma gitcem çok zor bir hamilelik geçiriyorum dua ediyorum bir an önce kızıma kavuşmayı ve bu agrılarımın bitmesini
Ilknuravci Zehra_turdu72 hayırlısı neyse onu isteyin herşeyin hayırlısı rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip inşallah