Eveeeetttt kızlar bnde doğurdum ama erken🤷 tam 35 haftalık dogdu bebişim pramature doğdu 😕ama sağlığı yerinde bin şükür 🤲🏻🤲🏻 şimdi gelelim doğum hikayeme😂 kizlar bn temmuz 27 de sancılarım kasilmalarim var diye doktora gittim nts de doğum sancılarım çıktığı için doktor yatış verdi üç gün boyunca yattım bu süreç içinde ciğer geliştirici iğne oldum en son hareketler normale döndü doktorum taburcu etti bni evime geldim hastaneden çıktıktan sonra ki gün iyiydim ama sonra yine sancılarım başladı en üç gün boyunca sürekli sancım oldu en son dayanamadım ayın dördünde geldim hastaneye tekrar yatış verdi doktorum bu sefer hicbirsey yiyip icmiceksin dedi öbür gün öğlene kadar hicbirsey vermediler serum aldım sürekli birde dakika başı nts çekiyorlardı en son bebek hareketleri baya azaldı benim gebelik şekerim olduğu için şekerini ölçütler 80 e düşmüştü 🙄dediler birşeyler yedirelim belki düzelir yedim ama düzelmedi akşama kadar yine sürekli Nts cektiler en son doktorum öğlenden bu yana birşey yiyip içtin mi dedi yok dedim afferim dedi bana 😂 niye diye sordum sezeryan olma ihtimalim var dedi😕😕 bnde eşim burda değil istanbulsa çalışıyor hemen onu aradim bu arada bn karstayim dedim bni sezeryana alabilirler o da baya üzüldü korktu bebek için benim için kesinleşince haber ver bana dedi bu arada dogumhanede telefon yasaktı gizlice soktum😂😂baktım hemşire geldi seni sezeryana alıyoruz acil dedi ödüm koptu😂 telefonun yasak olduğunu unuttum çıkardım telefonu eşimi aradım bni alıyorlar sezeryana diye o da hemen bilet falan kesti. Hazırladılar bni ameliyathaneye doğru gittim ama bir korku sarmış bni görmeniz lazım her tarafım titriyor 😂girdim ameliyathaneye bni belden aşağı unuşturdular ama kızlar hani sezeryan anında hocbirsey hissetmiyorduk bn baya acı çektim bağırdım çağırdım yani😂😂resmen kestiklerini bebeği çıkardıklarını diktikleri hep hissetom 😕o anda bağırıyorum yalancılar hani sezeryan acitmiyor di diye bni o anda bir görevli sakinleştirmeye çalışıyordu sen sadece el hareketlerini hissediyorsun diye neyse minik serçem doğdu Allah’ıma bin şükür 🤲🏻🤩😍doğar doğmaz kakasını da yaptı ama erken doğum olduğu için ve birazda solunum sıkıntısı çektiği için kuveze aldilar hala stanedeyim bugün dokuzuncu günümüz çıkmamız kilo almasına bağlı o da veriyor şuan hemşire normal pramature bebeklerde olur böyle şeyler dedi 😔 lütfen dualarınızı eksik etmeyin inşallah kızım hemen iyileşir de evimize gideriz 🤲🏻 annelik kadar güzel bir duygu yokmuş doğar doğmaz hani kızım dedim o acı kayboldu sanki ,🤗 binlerce kez şükürler olsun Allah’ıma hem önce eşimi sonra kızımı bana nasip ettiği için,🤩😍🤗♥️♥️♥️ doğum sonrası çok acı çektim sezeryan baya kötüymüş kızlar asla tavsiye etmiyorum 😬bugün dokuzuncu günüm olmasına rağmen hala kalkalimiyorum doğru düzgün böyle kalmaktan korkuyorum ama olacallara çare yok ,😂 benim doğum hikayem de böyle darısı siz hamiş annelerin basinaa 🤲🏻🤗🤗Allah’ım kimseyi evladiyla sınamasin bizi de beraber 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻,♥️♥️♥️