bsrbsrbsr Deniz59 24 haftalığım bendede aynısı oluyor canım ama sebebini bilmiyorum hatta kasıklarıma baskı ağrı bile oluyor
Dilekcnkn Deniz59 30+5 olucam 29 haftadan beri böyle hatta bu hafta daha da yoğun oldu hem sert oluyor hem toplanıyor ve çok oynuyor zaten nefes alamıyorum iyice boğuluyorum
balarisi06 Deniz59 bendede oluyor canım bende yarın tam 30+0 oluyorum doktor düzenli olmadığı sürece sorun yok dedi bazen tüm gün ara ara oluyor bazen çok yorulunca oluyor karışık…
Deniz59 ebru05 3 gün önce muayenem vardı ama bu kadar sertleşme olmuyodu acıtmıyodu doktor nstye soktu bi sorun yok dedi
Zelihaoncl Deniz59 benımkı inde kafası yukarıda nasıl geriliyor karnım taş gıbı aynı durumdayım nefes almakta zorlanıyorum artık😅
Dilekcnkn Deniz59 Valla oda olabilir bizimkisi nerede ben anlamadığım için çünkü sabit değil hiç ama başı yukarda olunca da baskı falan normal
Deniz59 balarisi06 özele gittim ilk defa doktora sordum normal dedi kanaman duyum gelmediği sürece ama ne bileyim ilk defa böyle yaptı
balarisi06 Deniz59 evet canım bende özele gittim orda sordum doktor kanama su gelmediği sürece sancı belli aralıklarla ve sıklaşarak gelmediği sürexe sorun ypk dedi 🥺 vücut kendini doğuma hazırlıyor artok bu ağrılar olacak sabır edeceğiz 🤲🤒
meral1924 Deniz59 canım çok normal giderek sıklaşıyo dediklerine göre rahim kasılıyo kendini doğuma hazırlıyomuş🙄
Merve2Asel Deniz59 30.0 haftalık baş aşagı duruyor midemde sertleşme oluyor ayaklarıymış normal bence yerleri azaldı artık
hazal525 Bizde 29 haftalığız. Bugün ilk defa benimde karnım bu kadar sert çok rahatsız hissediyorum kontrole gitmeme gerek var mı acaba
mrveknblt Deniz59 29+2 aynı şekilde. Alt karnım da ve genellikle sağ tarafımda toplanıyor, sertleşiyor. Bazen yürürken oluyor adım atmakta zorlanıyorum..