mucize1112 Deletedmom15257 gözünüz aydın canım. İnş sağlıklı bir şekilde kucağına alıp miss gibi kokusunu içine çekersin. Güzel haberlerini bekliyoruz 🙏🏻🙏🏻
Denis19 Deletedmom15257 bende 97 liyim canım 12. Haftada kanamam olduğunda herkes daha çok küçük olduğum için bebeği tasiyamadin fln dedi ama kader bu işler 16 yaşında evlenip doğuranlar görüyorum sorunsuz şekilde yani kader bence yaşla alakası yok
Cnnhls Deletedmom15257 Alıcak nefesi yazılmış günü varsa her türlü kucağına nasip olucak insAllah rabbimden ümit kesilmez duaya devam rabbim sağlıkla kavuştursun 💕
Denis19 Deletedmom15257 içini ferah tut ALLAH im dermansız dert vermez emin ol 🙏 dua et hayırla çıkar bebegin kuvozden inşaALLAH 😚
MehmetZehraKarakurt Deletedmom15257 kaç haftalık doğum yaptın canım bebek kaç kg dı rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin kucağını boş koymasın çok zor yaşayan bilir😔😔
Deletedmom15257 Cnnhls amin cnm evet öyle ama inşallah olcak olcak güveniyorum kızıma bir hafta içind e dayandı inşallah dayanacak yine
Cnnhls Deletedmom15257 Inşallah canım benim dayanma gücü versin rabbim küçük bedenine insAllah sağlıkla kavusucaksiniz 💕
Melis_tugba Deletedmom15257 oy kuzum benim cok geçmiş olsın o kadar cok sevindimki bizim yerimize öp kuzuyu rabbim şifa versin evlatlarımızı bize bagıslasın
Mercimegimm Deletedmom15257 gene iyiymis gramı canım merk etme insallah sag salim atlatacaksiniz bunlari.