Masal2021 Arkadaşlar Ultrasonda bebeğin kilosu ne kadar fark oynar 41+2 haftaligim 3800 görünüyor 4 olursa sezeryan dedi şişkinlik de olur 4 kilo normal doğuran varmı aranizda
yildizfero01 Masal2021 eltinmmin annesi ve kiz kardeşi ikiside büyük bebek dünyaya getirdi annesi oğlunu 6 kilo kizi ise 5 kilo dünyaya getirdi evlatlarını normal doğum ile
DefneRana Masal2021 4310 gram normal doğurdum kızımı çok şükür bi sıkıntı olmadı. Ama usg de çıkan dan eksik doğuyorlar genellikle
Masal2021 Meltem_aras eski zamanda kadınlar hep çalışıyordu doğumları hemen ve kolay oluyordu bizler o kadar ağır iş yapmıyoruz kaç gün sancı cekiyoruz ve kesiylele oluyor
mom- Masal2021 maşallahla kadar beklemiş içerde bende 39 olucam yarın tık yok erkek bebek bekliyorum 😢
mom- Masal2021 benimde geç döllenme dedi doktor39 ama 38 haftaya uyumlu daha da geç gelebilir benimki
Parinas Masal2021 2 dikiş atıldı. Evet ama şöyle. Doğum başlamadı günü geçiyordu hafif suni sancı verdiler 1 cm açılma olunca kesip eve gönderdiler kendi sancının gelmesini bekle diye. Ertesi sabah suyum geldi sancım başladı akşama doğru doğurdum