deletedmom11 [bilinmeyen] demiyoLar öyle zaten normal insana bile zararlıyken gebeye nasıl etki etmez
gizemgnll [bilinmeyen] tabikide zararlı lazere gittiğinde hamileyiö dediğinde yapamayız diyorlar direk , para kazanıyo istese yapar ama risk almıyorlar, ben agda bile yapamıyorum hamileyim diye jilete döndüm doğuma kadar, millet cok rahat valla 😊
gizemgnll [bilinmeyen] enazındam ilk 4ay jilet yapayım dedim , henüz 11+5 agdayı başkasına yaptıramıyorum ben utanıyorum kendim yapıyorum o yüzden jilete geçtim mecbur
Alinmavi Gamzedeniz lazerin olumsuz etkisi pat diye belki olmaz ki zaten. Uzun yillar sonra bile ortaya cikabilir hatta siz goremeyebilirsiniz bile. Lazer isini veriyosunuz vucuda bebek de icerde ayrica mikrop kapma riski de mevcut. Ben hamilelikten sonraya birakmanizi oneririm.
tubatayfun Boyatin boyatin lazerde yapdirin cocugunuza bisey oldugunde nede olsa doktorunuz uzulmeyecek siz uzuleceksiniz sonra testleri girip riskli cikinca oturup aglarsiniz Allah kimseyi evladiyla sinamasin evlatlarinizi saglika kucaginiza alin insallah
Gamzedeniz scl evet izin verdi ve 2. Seansıma gidicem 13 nde. Doktoruna danış sende sıkıntılı bi durum olmadığı sürece yapılmasına izin veriliyor lazerin😘
scl Gamzedeniz çok şükür sıkıntılı bi durumumuz yok ama doktora sordum kesinlikle önermiyorum karından uzak bölgeler olsa dahi dedi 🙄 demek doktordan doktora değişiyo canım lazer en güzeli hamileliğin son aylarında napıcaz bakalım 🤭😘
OzlEmrah Gamzedeniz Sen şaka mısın ? Kılın tüyün çocuğundan önemli mi ? Gerçekten ne kadar sorumsuz anneler var. Doktorum boyaya bile yasak derken sen lazerden bahsediyorsun... Doktorunun adı ne senin ? Ama doktorun ne yapsın sen kendi çocuğununu düşünmezken. Ver Işın’ı çocuğa... Allahım sen büyüksün yarrabbim 😐😐
Esa Çoğunluk boyaya karşı olduğunu yazmış ama boyanın ispatlanmış hiçbir zararı yok ve saç derisinden çok az emilir zararlı olan kokusu kuaföre söylerseniz ona göre ayarlar kendiniz yapacaksanız başkası karıştırıp hazırlayabilir cam açıp hızlıca boyayabilirsiniz boyayıp doğum yapmış çok insan biliyorum bende ilk 4 ay boyadım kuaforumede sormuştum karısı iki doğum yapmış bi kadın ve bana karımın saçları iki hamileliğinde de 9 ay boyunca her ay boyadım ama bitkisel boyayla demişti boya kimyasal evet ama kullandığımız şampuanlar ve duş jelleri kremler roll on deodorant dudak Nemlendiriciside kimyasal bunlarıda kullanmıyorum benim her şeyim doğal diyen varsa helal olsun ve saçı uygun olanlar için şöyle de bi seçenek var doğal sac üzerine ombre diplere değmediği için bide kokusuna direk maruz kalmazsınız dahada uygun olur
ZehraEmreEge [bilinmeyen] ben 22 haftamda doktorumun da izniyle bitkisel boya ile boyattım. Çalışıyorum ve kafam bembeyazdı neredeyse. Şimdi moralim de daha düzgün. Birde doğuma yakın boyatıcam.