Denizesin açıkçası suyu ilk kez duyuyorum, doktorumun öyle bir talebi olmamıştı.
Yumurta geliştirici iğneler yapılırken her gün 1 adet incir yemiştim (gelişmiyordu yumurtam gonal f ile, tedavi o ay için iptal edilecekti 3 gün sanıyorum soğan kürü yaptıktan sonra ve incir yedikten sonra belki denk geldi bilmiyorum ama 1 adet gelişmişti, bu süreçte ek gonal f de kullandım tabiini 16 mm sonra 20 olunca devam ettik)
Yukarda yazdıklarım benimki çok inatçıydı ve gelişmiyordu, gelişimi normal olan biri yaparsa çok yumurtası gelişebilir ve problem yaratır. Doktor eşliğinde ilerlemek gerek.
Çatlatma iğnesinden 36 saat sonra ilişkinin tedaviye yardımcı olduğunu söylemişti bir doktor YouTube’da.
Aşılamanın yapıldığı günün gecesine geliyordu benim 36.saatim. Aynı günün sabahı eşiniz numune vereceği için kalite düşecektir ama denemekten zarar gelmez. Bazı doktorlar aşılamanın ertesi günü ilişki öneriyorlar ama ben dediğim gibi 36.saati seçmiştim.
Ertesi gün progestana başlatmıştı doktorum. Bu arada istirahete gerek olmadığını söylemişti ve her işlemden sonra işe gitmiştim.
Benim tecrübem bu şekildeydi, cevaplayabileceğim bir şey olursa yardımcı olmak isterim.