Sevgikaya1525 elfmoom ben sancıdan kalkamadm haberimde yoktu gaziemirde kesildi glba 😢makina da perde yıkanıyordu bde göeümcemde makindan anlaxı
elfmoom Sevgikaya1525 ah çok üzüldüm yaa , açıklama bile yapmadılar tanıdık buldukta öyle bilgi sahibi olduk. süreç zor olacak 🙏🏻 Allah yardımcımız olsun
elfmoom @HappyMom @NaimeYilmaz sizden ricam en azından belirli süre sabitleyebilme şansınız var mı? kimse zorda kalmasın🙏🏻
elfmoom Nzlozkn bornova da falan da olacak , bir çok yerde kesiyorlar🙏🏻 her ihtimale karşı temkinli davranmak en iyisi🌸
Sevgikaya1525 elfmoom glba öyle olcak ya keşke bi bilgi verselerdi insanları mal yerine koyuyorlar ya 🥺benimde sancım vardı bi duşa girym belki durur dedim ama saolsunlar hem suyun rengi kötü hemde damla damla aktı bi anda tm gitti
elfmoom Sevgikaya1525 ana isale patladığı için öyle gelmiştir rengi, durum önemli yoksa paylaşım yapmazdım ama önlem almak zorundayız. durum önemli🙏🏻🙏🏻🙏🏻
elfmoom Sevgikaya1525 Allah yardımcımız olsun 4 gibi Gördesten su basacaklar alarm kurarsanız bol su doldurursunuz🙏🏻🌸
Sevgikaya1525 elfmoom ya öyle mi teşekkür ederim cnm kesinlikle eşim namaza kalkcak bende uyanırım alırım amin inşallah 🙏