2areninannesi Gebelik şekeri cıkan arkadaslar süt veya yogurtla hangi meyveleri tüketebiliyorsunuz. Bugun şeftali yedim olgun olmamasına ragmen şekerimin yükseldiğini farkettim. Acıkcası hangı meyveyi tüketecegımı bilemiyorum. Bu konuda yardımcı olur musunuz?
MUJDEMMMM 2areninannesi ilk başlarda şekerim sınırda olduğu için diyetisyenim Elma, nektarin,kayısı gibi. Meyveler veriyordu listede. Üzüm, kavun, karpuz, incir yasaktı.
Heather 2areninannesi bende hiç olmadı gebelik şekeri ama burada bir.post vardı gebelik şekeri olan anneler beraber ilerleyelim diye belki faydası olur size yüzlerce yorum vardı altında. Çok geçmiş olsun🌼
Zeyyyn 2areninannesi yarım porsiyona düşürün o şekilde yiyebilirsiniz benim çok yüksek değildi ama her meyveden yiyorum yasak koymadı bana sadece porsiyon kontrolu önemli İnternetten bakın 1 porsiyon ne kadara denk geliyor dıye o şekilde yediğiniz meyveyi ayarlayıp deneyin
Edabarakk_ Ben meyve çok seven biri değilim ama yoğurtla ekşi elma yiyorum, süt yasa yoğurtla 8-9 kiraz yiyorum yükselmiyor
2areninannesi Edabarakk_ ben meyve cok severim ama sureklı elma yemekten de bıktım. Şeftalıyı denedım o da yukselttı sekerımı
MUJDEMMMM 2areninannesi 3 ara öğünüm var 2 sinde elma 1 inde yeşil armut var. Armut kabızlığa da iyi geliyor. Şekeri de fazla yükseltmiyor. Annem tarafında şeker var bende de kilo alınca yükselme olduğu için dikkat ediyorum. Evde şeker ölçümü yapıyorum. Normal seyrediyor şuan.
2areninannesi MUJDEMMMM dikkat ettıgınız ıcın kilo verdınız mı pekı. Bende kılo almıstım ama diyet verildikten sonra kilo verdım resmen
MUJDEMMMM 2areninannesi Ben hiç kilo vermedim 16. Haftaya kadar da almadım ama listeye tam anlamıyla sadık kalmadığım için istediğimden fazla kilo aldım. 30. Hafta 8-9 kg aldım bile.
2areninannesi MUJDEMMMM benim şeker yukleme testinde şeker cıkınca diyet listesı verildi tam anlamıyla uydugum ıcın kılo verdım. Verme sebebimi de suna baglıyorum meyve ve ekmek asırı tuketen bırı olarak onlar kısıtlandı ondan verdım