Flower106 Merhaba herkese!🌸 23+3 teyim. Anne sütü için ne zaman aksiyon alınmalı acaba? 32 haftada hurma yemek, bitki cayları içmek doğru mu? Sizlerin deneyimi veya suan yaptıgınız bişey varsa paylaşır mısınız benimke de?🌸
[silindi] Flower106 bitkisel icicekler gebelikte yasak hurma dogumu kolaylastirmak icin oneriliyor ayrica dogum yapmadan bebegi sk sk emzirmedigin surece oncesi bisey yapilamaz gebelikte dogumdan sonra yapilmasi gerekiyo
Flower106 [silindi] ah anladım suan bunların yapılmasının bi anlamı yok o zaman🌸 teşekkür ederim. Bazı insanlarda doğum öncesinde sütün geldiğini yazmışlar, tam olarak nasıl böyle okuyor onu da anlayamamıştım. Bünyeden bünyeye farklılık gösteriyor demek ki
[silindi] Flower106 aynen ole ilk kizimda benimde sutun akti geldi ama hic dokunmadim skmadim bundada gelmedi mesela gebeyim gebelikten gebelige degisiyor
yerimseniben34 Dogumdan sonra rezene cayi hurma ve bol su ictim cesme gibiydi sutum :) sonra nemi oldu 2aylik bebegim kolik oldu sonra meme redi basladi emmedi bardak bardak sut doktum gogus agrisindan mahvoldum yatagim sutumle islandi hep icimde kaldi emmedi hicc :( Rabbim kimsenin basina vermesin (icime dert olmustu hep anlatayim dedim:) bol su icin gelir sutunuz insaAllah size tatlu ye sunu bunu ye diyenleri takmayin hepsi kilo sutle ilgisi yok bide cay icmeyin sutu azaltiyor icsenizde acik icin Hayirli ve saglikli bir seklde kavusun insaAllah