Beklenengungelecekse ALTI AYLIK DOĞAN BEBEKLERİMDEN YİĞİT ALİ VEFAT ETTİ YAĞIZ ÖMER'IN HAYIRLISI İLE ŞİFASI SAĞLIKLI SIHHATLI ÖZÜRSÜZ KÜVEZDEN ÇIKMASI HAYIRLI İMANLI İHLASLİ EVLAT OLARAK YAŞAMASI İÇİN DUALARINIZI BEKLİYORUM 486 KERE إِنَّا فَتَحْنَا لَكَ فَتْحًا مُّبِينًا ٰ يَا شافي يَا فـَتَّاحُ جَلَّجَلَالُه "İnnâ fetahnâ leke fetham mubînâ" "Ya şafi,Ya fettah, cellecelaluhu." Okuduktan sonra aşağıdaki selevat-i şerifi de şifa için üç kere okuyarak isimle dua edin. اَللّهُمَّ صَلِّ عَلٰى سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ طِبِّ الْقُلُوبِ وَدَوَائِهَا وَ عَافِيَةِ اْلاَبْدَانِ وَشِفَائِهَا وَ نُورِ اْلاَبْصَارِ وَضِيَائِهَا وَ عَلٰى اٰلِهِ وَصَحْبِهِ وَسَلِّمْ “Allâhümme salli alâ seyyidinâ Muhammedin tıbbi’l-kulûbi ve devâihâ ve âfiyeti’l-ebdâni ve şifâihâ ve nûri’l-ebsâri ve ziyâihâ ve alâ âlihî ve sahbihî ve sellim.” ALLAH tüm hastalara şifa versin. ALLAH CELLECELÂLUHU RAZI OLSUN.
Meyland Beklenengungelecekse canım öncelikle kaybettiğin bebeğin için çok üzgünüm. Allah sabırlar versin. Küvezdeki evladına da inşallah acil şifalar nasip etsin. En kısa zamanda iyileşip kucağını alırsın inşallah cnm🙏🏻
Guulseeen Beklenengungelecekse Rabbim şifa nasip etsin sağlıklı bereketlı omürler nasip etsn.. okudum ınsallah sifa olur bebısınıze Allah sıze bağışlasın ❤️
pamuksekerinannesi Beklenengungelecekse Vefat eden bebeğin için başın sağolsun cnm Rabbim sabırlar versin İnşallah🙏 Yağız Ömer İnşallah sağlıkla hayata tutunur ve Rabbim size bağışlar İnşallah 🙏 Güzel haberlerini bekliyoruz cnm Allah’ın izniyle İnşallah
Unzile35 Beklenengungelecekse Canım başın sağolsun 😔 Rabbim oğluna güç versin dayanma gücü versin inşallah sağ Salim kucağına almayı nasip etsin dua ediyorum sizin için
Yekkk Rabbim sabırların en büyüğünü versin başınız sağ olsun ne mutlu sana ahirette sana şefaat eden bir yavrun olacak 😥 diğer yavruya da Rabbim inşallah Şafii ismi ile şifa versin Allahım sana bağışlasın kimseye evlat acısı göstermesin çok zor
ayseyildizzz Basin sagolsun allah kalana cansagligi versin insallah saglikli sekilde alirsin kucagina allah sabir versin