minnakimmm Ayyy dün geceden beri ara ara yoklayan sancım başladı 39. Haftamdayim. Sırtımdan başlıyor kasıklarıma doğru ilerliyor yarım satte bir falan 🤦 bunlar gerçek sancı mi yalancı sancı mi anlamadım
Mnzfatos minnakimmm Bende suan aynısı nınyasıyorım belimde sırtımda geçmeyen bir agrı var yarım saatte bir şiddetlenip kasıklarıma doğru vuruyor 30-40 saniye sürüyor bitiyor bittiğinde yine bel agrılrıö devam ediyor harekette etsem geçmiyor senin de öyle mi
02112017 Uzanınca geçiyorsa yada hafifliyorsa yalancı sancı diye biliyorum canım eğer geçmezse ve artarsa şiddeti o gerçek diye biliyorum
Cdlmeryem Ilık dus alın uzanın rahatlayın geçmiyorsa ve aralıkları düzenliyse gerçek sancıdır diye biliyorum. Bir de gittikçe araları kısalır
Cdlmeryem minnakimmm sinyalleri veriyor ama belki yakın zamanda düzene girecektir Allah hayırlı kolay doğum nasip etsin🌸
Mnzfatos minnakimmm ya hadi hayırlısı evlatlarımızı sağlıcakla alalım kucağımıza inş böyle devam ederse 10 dk bir olursa o zaman hastaneye gitmeyi düşünüyorum onun dışında böyle çekmeye devam
minnakimmm Mnzfatos bende öyle hastaneden yakın Allah’tan 10 dakika da biri görürsem anca giderim su veya Nişan da hiç gelmedi bende
Mnzfatos minnakimmm bende öyle bir durum yok nişan su hiç birşey yok sadece bugğn akıntım değişti rengi koyulaştı o kadar
minnakimmm Mnzfatos Bende son 2 haftadır tuvaletten çıkamıyorum zaten sürekli tuvalete gidiyorum ve sürekli akıntı var