Gonullf Hanımlar 31+6 haftalık hamileyim bebeğim ayaklarını kasıklarim da hissediyorum acı veriyor kafasını da yukarı doğru geriyor bunu yaşiyan var mi
zeynepemiromer Gonullf haftalarımız aynı ama ben kafasını ayaklarini ayırt edemiyorum siz nasıl ayırt ediyorsunuz ya benim ki öyle aşırı hareketli de değil
Birkizannesi_5260 Hem de tam uzandığın anda oluyor ben çok yaşadım ama şuan rahatım son haftam haraket alanı kalmadı çocuğumun ♥️
Gonullf zeynepemiromer hastane de söylemişlerdi daha baş aşağiya dönmedi diye sizin tahmini doğum zamaniz ne zaman
zeynepemiromer Gonullf Ekim başı gibi görünüyor sanırım benim sizin ne zaman ve cinsiyetiniz ne acaba
zeynepemiromer Gonullf anladım canım benim de erkek de iki gün önce çok hareketliydi bugün bi durgun dünde durgundu temizlik yaptım ondan mı diyorum acaba birde sen başını ayağını hissediyorum falan yazınca merak ettim ben o şekilde hissedemiyorum çünkü
Gonullf zeynepemiromer benim ki 2 hafta önden gidiyor doktor öyle söylemişti yorgunluktan olabilir sol tarafani yatıp dinlenirsen yavaş yavas hissetmeye başlarsın