EmelAkman 123ddd önceden bacak ve kasık ağrım olduğunda doktorum vermişti aldım ama tadını beğenmediğim için içmedim arada çocuk sertleşince karnım taş gibi oluyo doktor ısrarla iç diyor ama ben içmektense o sancıyı çekmeyi tercih ediyorum çnkü piskopatım😂
aslanreis 123ddd rahim kasılmalarım oldugu icin kullanıyorum ilk gebeligimde dogurana kadar kullandım Suda eritmeli sarı renkli bi ilactı 2. Ye 32 haftalık hamileyim yine kullanıyorum bagırsak emilimlerinde sorun oldugu icin agızda eriyen kullanıyorum
123ddd EmelAkman kaç haftalıksın canım benimde bazen karnımda biyerde toplanıyor taş gibi oluyor kasılma mı acaba o
Busexxx EmelAkman evet bana da sancım olduğu için verdi ben de beğenmedim bir kere içtim daha yok onun yerine günlük 1 tane muz tüketmeye çalışıyorum
Cgdmgl 123ddd Bugün ben bunun için hastaneye gittim.Serum taktılar.Yarın kendi doktorum çağırdı.Sertleşmesi normal değil dedi.Siz de gidin ne olur ne olmaz.
Zeynepela1 Osteocare kullanıyorum gerçekten memnunum ☺️ Kramp kasılma ağrım oluyordu kullandığım her gün rahat geçiyor şükür.
Aysima045 Osteocare ve magnimore içiyorum çok rahat ettim kasılma olmuyor ve ağrılarımı büyük ölçüde geçirdi diyebilirim ikisi de hap olarak alınıyor
Tuysl Busexxx kizilay yeşil olan erzincan yazili olan sodayi icebilirsiniz onun icin de magnezyum orani yüksek hap kdr var neredeyse aklinizda olsun 🙂
Gizemin-minnakI @mommasBoys doktor magnezyumu ne zaman veriyor . Benimde kramplarım başladı . Dün uykudan uyandım kramp yüzünden
Nelmali 123ddd kasıkta ağrı oluyordu bacağımı hareket ettiremiyordum 28. Haftada magnezyuma başladım baya faydasını gördüm bacağım rahat artık
Tugbays 123ddd Benim eksiklik vardı, magosit ile yükselmedi bir türlü. Başka doktora gittim o fayda etmez dedi magnimore plus verdi hemen yükseldi valla. Bacak ağrısı kasık ağrısı vardı, tam geçti diyemem ama baya bi hafifledi.
Kderdenzmsl 123ddd doktorum kasik ağrılarından dolayı yazicakti istemedim bı sürü ilaç var zaten dedim ozamn günlük bitane maden suyu kabak çekirdeği ve magnezyum içeren gıdalar tüket dedi dikkat ediyorum bende o şekilde ağrıları biraz hafiflettim