Busealtnl Merhaba 11+3 günlük hamileyim 2 gündür makatta ağrım var daha doğrusu baskı gibi tuvalete gidince geçmiyor çok eğilip kalkamıyoruz ağrıyor neden olur acaba yaşayan var mı korkuyorum da biraz
Mimik Benim genital ile makata vuran bi agrim vardi ama o ilk haftalardi… oyle bisey mi acaba sizin agriniz da?..
Mimik Busealtnl Doktoruna bi danis, bilemedim… Benim yasadigim normal bir surecmis, rahim genisliyor dolayisiyla hafif agrilar normalmis… Ihmal etme, basur gibi bi sikintiysa erken tedavi önemlidir..
Gizemin-minnakI @Busealtnl bende 8 haftalıkken bu tarz bir şey yaşadım . Hatta benim canım afdersin o kadar acıyodur ki lavaboda . Bir kaç kere kanamam oldu iç çamaşrımda gördüm . Sonra lavaboda aşırı kanamam oldu . Düşük yaptığımı sandım hemen hastaneye gittim . Doktor bu vajinal kanama değil heralde bağsur da olabilir diyip yönlendirdi . Mutlaka Muayane ol . Çünkü eğer bağsursa bana doğumunu da etkiler . Normal doğumda çok yırtılır makat dedi . Benimki çok ileri boyutta olmasa da bağsurmuş.
Gizemin-minnakI @Busealtnl benim geçti . Şuan bir sıkıntım yok. O dönem sadece muayene olmamı söylemişti . Kadın doğumun yapabileceği bir şey yok zaten . Sadece çok kötü bağsur durumu olanları normal doğuma yönlendirmiyorlar diye biliyorum .