Murphy Kızlar sleepy merhaba bebek bezi setinden alanlar var mı yenidoğan için büyüklüğü nasıl sızdırma vs yapıyor mu memnun musunuz ?
flawles Murphy bende aldım geçen gün civilden kullanmadım ama burada kullanıp memnun kalanları gördüğüm için alıp hastane çantama koydum 👍
Bilgesevgec Murphy ben aldım cnm gayet güzel görünüyo hastane çantama yerlestırdım eğer bebegıme pişik yaparsa falan degıstırırım ☺
flawles Murphy ilk olarak onu denemek istedim eğer sıkıntı yaparsa diğer markaları denicem öyle yapabilirsiniz ☺️
Gozdealpu Bende sleepy ve molfix setlerini aldım. İkisinden birinde duruma göre devam edeceğim. İnşallah bi problem olmaz da yerli malı kullanırım
Seftali @Murphy sleepy yenidoğan almıştım ve 18 gündür kullanıyoruz. Sızdırma falan yok. Kızımın cildini tahrişde etmedi pişik falan da olmadı çok şükür.
Murphy Denis19 şimdi sleepynin sitesine baktım 30 tl imiş markette de 30 TL’ydi canım marketten alırım teşekkür ederim yine de 😊
Tmy Murphy ben henüz bebisim doğmadan aldım setini kızın 3 aylık oldu hala sleepy kullanıyorum..molfix aldım ama yaramadı. ..tercih tabi biraz da deneyip görmek ☺
AyseEmre Murphy benim arkadasım yeni dogum yaptı sleppy kullanıyor ve cok memnun bende ondan alcam öneririm kesinlikle🤗
pamuksekerinannesi Murphy Ben yenidoğan paketi almadım Prima premium care ile başladım ama bir çok kez kakası taştığı için sleepyi denedim ve memnun kaldım bir ya da iki kez çişi taştı ama o sorunu da bir beden büyük alarak çözdüm..