Avakadolu Kızlar reglime 6 gün var test yaptım ama hayalet çizgi var gibi de yok gibi de https://resimyukle.io/r/7sEatCetQa
Burcudunya Avakadolu göremiyorum canım ama çok erken yapmışsın biraz daha bekle adetin geçince kesin sonuç alırsın
piremsesce Avakadolu ben sanki görüyo gibiyim ama umutlandırmak istemem, 3 gün sonra tekrarlayın testi sağlıklı sonuç alırsınız 🌸
ExpatMom Avakadolu Evet gordum ben de, sabah ilk idrarla yaparsaniz daha net gorunur diye dusunuyorum.
muzicemsu Avakadolu çizgi var ama hamilelik mi kuruma cizgsimi bilemedim bı kaç gün daha bekle kuzu öyle yap
La_Liberte Avakadolu merhabalar ben gördüm çok silik bir çizgi. Çok yenidir büyük ihtimal kan testinde çıkar ama düşük çıkar. Biraz daha bekleyin ❤️ Bence var gibi
2609nrgl Avakadolu bende görüyorum sanki bugun bende yaptım bu testten ve silik cıktı ikinci çizgi benimde 4 gun var reglime
Avakadolu 2609nrgl umarım vardır bende belirti de yok bir kurtajim var onda belirtim vardi bu kez bisey yok
iremcannn1907 Avakadolu canım ben göremedim ama çok erken zaten daha. Adetinden bu kadar önce bu testlerden yapmak bence boşa hayal kırıklığı. Erken gebelik testi denemelisin. Bende adetime 7 gün varken öğrendim. Bu test negatif erken gebelik testi pozitifti.