Asyaoguz Avent Cam biberon ne kadar sağlam? Her hangi bir sorun yaşayan var mı? Hangisini önerirsiniz?
Deniiiza Asyaoguz cam biberon onermiyolar. Bebek kendi tutmaya başladıktan sonra camın agir geldigi soyleniyor yüzüne dusurebiliyomus. Bir de firlatmasi durumunda kirilma olayi var tabi. Aventin plastik olanindan aldim ben
Burcu_NFUE Asyaoguz ben camını aldım kapağını kapatmada yani hazne kısmının üstünü kapatırken sanki kapanmamış gibi oluyor mu
eliflev53 Asyaoguz bende kullandim gayet guzel tutuyolar bence hicte firlatmiyolar :) ikinci bebegimde kullanacak Allah nasip ederse cok memnunum. Asıl plastik olan hicbisey saglikli ve hijyenik degil.
Tugce1803 Deniiiza bebek sıkıca tuttuktan sonra birşey olmaz. İlk vakitler biberona ihtiyaç duyulursa siz tutuyorsunuz zaten
Leylosacl Asyaoguz 24 aylık oğlum hâlâ kullanıyoruz masallah diyeyim kolay kolay kırılmıyor sadece şu için kullanıyoruz biz ama mama icmedi hic
Dilekcnkn Asyaoguz Ben iki adet aldım bir cam bir plastik 125 cc küçükken ben kendim verebilirim camda ama büyüdüğünde kırılma vs olur malumm çok pahalı o zaman plastiğini veririm 😊